odiflame Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 satış başlarsa senditten alacam bu sefer.game seek track number bile vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 selamlar ben Funco'un satis bolum yetkilisi diye bir isim buldum we ona EU icin collecter's edition nezaman cıkacak diye sordum. iste alınan cewap. ne yazıkki fazla ne diil :D "Hi Eray, I hope all is well There will indeed be a collectors edition for EU too, but the links aren't alive yet as the US market normally goes earlier on that kind of stuff. Soon! Have a nice day Best regards Jørgen Tharaldsen Product Director Funcom " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 neden oole cıkmıs bilmiorum ama "fazla ne diil" yazmısım o "Fazla acıklayıcı diil" olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Guru said: iste yalnis abicim collector's edition dedinmi ingame anca pet veya sus item vermeli kafadan daha oyun cikartinken exp boost ve stamina regen bonuslu yuzuk verirse bu abzurt kacar. Bence cok yalnis olmus, kafadan hata yaptilar. Tamam abi, çocukları arar kulaklarını çekerim ben sen sinir yapma. Bilir kişimisin len başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Gladmir said: Tamam abi, çocukları arar kulaklarını çekerim ben sen sinir yapma. Bilir kişimisin len başımıza :) tabi bilir kisiyim bosunami Guru ismimiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 %2 bonus nedir abi 3 ay full kassan 2 günden az avantajı olucak itemi olan adamin salla. Ha stamina konusunda da bi sorun cikacagini sanmam cunku daha iyi ringler cikicak, senin ap'ne diger statlarina + veren bi item yerine sen gidip sikko +%2 xp/sta veren ringi takicaksin. Sadece low levelda heralde biraz iş yapar okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 collector edition box içeriği ve görüntüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar