mutos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Exif bilgi olayı guzel olur,gormek lazım diye dusunuyorum. Opanda Exif Viewer var,tavsiyem.Alternatifte olabilir. Son ekledigin fotograf guzel,ısık cok sert ama; Photoshop'da renk ayarları yapman ve fotografı daha iyi kadraja almak icin kırpmak sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ben zaten fotoğrafçı değilim ama Görsel Tasarımcı olarak görsel ne olursa olsun yorum yapmak isterim :) Benim tarzımdan epey bir uzak olduğu için kompozisyona has bir yorum değilde daha çok çekimine diyeceğim, çok acele etmişin gibi geldi bana çekmekte bazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bunda da işik olmamış karanlık değil aydınlık da değil enstanteneyi tutruyim diye artan iso dan mı yoksa güneşin konumundan mı bilmiyorum ama güzel bir kare olucakmıs. biraz photoshop'la rötüşlersen toparlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hosgeldin oncelikle aramiza :) oncelikle guzel gidiyorsun...genellikle yorumlarda yazildigi gibi kadraj ve isik icin biraz daha sabirli cekebilirsen cok daha etkileyici seyler cikacaktir eminim.. ilave olarak onerim..cektigin ve 'senin' hosuna giden karelere donup donup tekrar bakman..neden hosuna gidiyor? adamin ifadesimi? yoksa aldigi isik mi? ardindan 'retouch' yerine..basic islemlerle sevdigin, seni çeken kareler ustunde kadrajlama calisman... 10mpixellik makine gayet guzel bir cozunurlukte imaj verir..haliyle kadraj alman icin gayet yeterlidir...yani ah keske gokyuzunu daha az alsaydim nefis olacak mis...demek yerine..kes at gokyuzunu....kendi cektigin karelerin icinde dolanmak eglencelidir.. misal (kusura bakma ornek olur baabinda low res aldim) pozlama ile oynama kismini 'tavsiyem' henuz bilgisayarda yapma...cekerken tutturmaya calis.. devamini bekliyoruz..hosgeldin tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ah bir oneri daha...teknik bilelim...ama obsesife baglamayalim.. teknik olarak hatali cekilmis nice taş gibi fotograflar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Alexi_Septimus said: Farketmez, exif bilgileri yine de gösterilmeli. exif bilgisi nedir? bunlar mıdır? Orientation of image: 1 File change date and time: 2008:01:14 21:09:30 Image input equipment manufacturer: Canon Image input equipment model: Canon EOS 400D DIGITAL Software used: Adobe Photoshop CS2 Windows Exposure time: 0.005 F number: 7.1 Exposure program: 1 ISO speed rating: 400 Shutter speed: 7.64386 Aperture: 5.65564 Exposure bias: 0 Metering mode: 5 Flash: 16 Lens focal length: 55 Focal plane X resolution: 4453.61 Focal plane Y resolution: 4433.3 Focal plane resolution unit: 2 Custom rendered: 0 Exposure mode: 1 White balance: 0 Scene capture type: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar