Quibble Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben ne taksilere bindim soforu; muhendis mimar kuyumcu manav bakkal isportaci hepsine ayni soruyu sordum; ne isin var abi takside? aldigim cevap hep ayni; canim sikildi ciktim taksiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bilmiyorum farkındamısınız ama bu ülkede üniversite mezunu cok fazla taksici, minibus soförü, garson... var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 @arkasokak : olm taksicileri bozamazsın abi . bozmuş atmış adam seni bırak yani :) tayyibear yani sonuçta adam .geç bu işleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ombak bi kere taksicilerin bazıları psikopat bazıları çok akıllı insanlar bunları düşünen adam salak olamaz minubuse bindim tuzladan pendiğe gelcem ordanda küçükyalıya gidicem evime kızlar filan okuldan dönüyo bende okuldan kaçtım geliyorum minubuscü öğrencilerle konuşmaya başladı ve öyle bilgiler biliyorki adam lise öğrencilerini oturttu meğersem adam 35 yaşında üniversiyeye gitmiş ve hakkıyla okumuş sınıf geçiyimde üniversite menzunu olayım dememiş hayatın uzun şeyini tadan insanlar okula başlayınca öyle bi okuyoki adam üniversiteyi 10 culukla bitirmiş adamı görseniz sakallı yarı kel kısa bi adam hiç öyle okumuş biri gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar