Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staples Center'da Harmandalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Orlando Magic, deplasmanda karşılaştığı Los Angeles Clippers'ı Hidayet Türkoğlu'nun muhteşem performansı ile 106-113 yenerken tribünlerden de milli oyuncuya büyük destek geldi.
Staples Center'da oynanan mücadeleye gelen 600 Türk seyircinin de desteğini alan Hidayet Türkoğlu maçın da yıldızı oldu.
Mimar-Mühendis Salih Eroğlu'nun organize ettiği buluşmaya yaklaşık 600 Türk vatandaşı katıldı. 1 ay önceden hazırlanan geceye Tüurkiye'de yaptırılan Hido yazılı kırmızı-beyaz t-shirtler getirtildi.
Aralarında Türkiye Başkonsolosu Hakan Tekin ile Azerbaycan Başkonsolosu'nun da yer aldığı seyirciler, Staples Center'da Türkiye atkıları ve t-shirtleri ile renkli görüntüler oluşturdu.
Maç öncesi Staples Center'da Harmandalı ve Kasap Havası oynanırken dev ekranlarda Türkiye'nin tanıtım DVD'si gösterildi.
Hidayet Türkoğlu, maçın ardından sahaya dönerek kendisini izlemeye gelen taraftarlarla buluştu ve bol bol resim çektirip imza dağıttı.
Karşılaşma sonrası bir basın mensubunun, "Seni desteklemeye gelen bu insanlar kim?" sorusuna milli oyuncu, "Burada yaşayan Türkler, biz böyleyiz, birbirimizi destekleriz. Beni destelemeye gelmişler çok memnun oldum bu geceki motivasyonum onlar oldu" diye cevap verdi.

helal olsun adama okadar kişiyi toplayıp bole bi organizasyon cok zor cidden
hidoda macın adamı olunca daha bi guzel olmuş.
  • Yeni Oluştur...