Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

es geçilmemesi gereken bi ilan!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
solist kız mı erkek mi?
arkadaşımın grubuna solist lazım.hatta 23 aralıkta konserleri var laylaylom hedesinde.[hline]Hey little Donna
Sweet little Donna
Goodbye Donna ...
Mesaj tarihi:
davul çalıyorum
gencim
karizmatiğim
hızlıyım
sinirliyim
daha ne arıyorsunuz
call 1-500-kiss-my-ass[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
bı arkadaslarımın grubuna bascı aranıyor haberınız olsun ozelden ulasa bılırsınız bana (ızmır)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
melun speed trash veya iced earth söyliye bilirsen bizim gruba gel...[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 09 December 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ankara'da olsan olabilirdi biz de eğlenmek için bi punk grubu kurmayı düşünüoduk hatta ben bas çalacaktım.. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Mesaj tarihi:
melun sakın ha bu natural_jedi ların grubuna giriyim deme. iki elleriyle bi taraflarını doğrultamıyorlar.. Geçende beni bile vokal diye çağırdılar ama ortak çalmayi bildikleri şarkı yok. They suck[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Mesaj tarihi:
türkiyede triphop grubu yok ki oraya girsin kızcaaz. varsa yoksa sivilceli gençliin black death doombok metal grupları var :-p[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
  • Yeni Oluştur...