Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık SOE account'u (swg,mxo,eq2)

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Star Wars Galaxies:

Ek paketler: Mustafar, Rage of the Wookies, Jump to Lightspeed

Karakterler Eclipse server'ında:

-Elder Jedi, imperial pilot(master), çok fazla kredisi yok fakat ev eğer yıkılmadıysa evin içinde satılacak bir sürü rare parça var.

-Mandalorian armor(2 parçası eksik gloves ve boots) sahibi bounty hunter. privater pilot(master)

Eğer ayrıldığımdan beri oyuna yeni level eklenmediyse hepsi en son levelda karakterler.

EQ2:
Ek paketler: Rise of Kunark hariç bütün ek paketler var.

3 yıllık account yani oyuna girer girmez çeşitli veteran reward'ları alabilirsiniz, rewardlardan sadece 2 tanesini harcadım ne yazık ki ne üzerine harcadığımı hatırlamıyorum.

Karakterler çok dandirik o yüzden ek para talep etmiyorum.

MxO:
Level 30 üstü karakterim var, giysileri ve parası çok iyi değil.

Maalesef oyunları tek tek satmam mümkün değil o yüzden bütün hepsiyle ilğilenenler pm ile bana ulaşsın.

Edit: MxO'nun kutusu yok, swg ve eq2'nun ek paketleri yok fakat retail version'larını kargo ile yollamayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tek satmam dememin sebebi swg'nin soe account'ına bağlı olması nereden baksan eq2 için 50 dolar mxo için 20 dolar harcamak zorundasın ek olarak 2.5 yıl boyunca swg oynadım.

Karakterlerim cidden çok sağlam evlerimi ve gemilerimi satarak çok rahat 500m credit gibi bir para yapabilirsin. Yine de 300 milyon gibi cüzi bir rakam istiyorum.

Hazır soe elder jedilere 2 haftalık bedava oynama süresi vermişken, satın almayı düşünüyorsan oyuna girip bir kaç ss çekebilirim zaten oradan karakterlerimin durumunu anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...