Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Başlıktaki olay lazımmış bizim arkadaşlara acilen. Bu kontrolü yapan ve simülasyonda sorunsuz çalışan program konusunda yardımcı olabilecek olan var mıdır? Dyna orda mısın? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 BIZ YAPTIK BUNU ! daha yeni. nesini istiosun. tekstil mühendisliğiyiz biz de aehae :D pıc 16f873a microcontrollerla dc motorda hız kontrolu yaptık. 12 voltlık bir dc motor ve p control kullandık. bir tane lcd ekrana da değerleri yazdırdık . projeyi tastamam veremem ama abi ya. hoca aldı .ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bunu yazabilirim size, para karsiligi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Herkes amma paragozmus =) Kolay degil ama haklılar :P Yahu bu arada inverter kontrolunde DC motor hız kontrolu istedigine emin misin, sakın AC motor olmasın? Sadece PIC ve yanına 1-2 devre ile de DC kontrolu mumkun cunku, ya da Inverter ile AC kontrol edersin, niye ikisi bir arada hehe (yani o da teorik olarak mumkun ama niye). Edit: Ha bu arada, hazır devreleri var bunların ya da yaptıracaksan sana sak diye yapacak adamları var Karaköyde biraz arastır bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 parasız verdim ben.kendim yaptım programını . kit olarak alırlarsa tam puan alamaz hocasından zannetmem . biz el emeği göz nuru ürettik tekstil mühendisliği başımıza , bir de isteyen arkadaş maraşta , karaköy olmaz. antepte var istedği parçalar gerçi . bir mekatronikçiyle konuşup el emeği göz nuru az paraya bir şeyler yapılabilir hem de öğrenmesi artar . öğrenciyiz arkadaşlar be , ne parası =) zamanı olan varsa malzemelerin parasını o arkadaş verir ve hazırlarsınız . benim olsaydı yapardım ama yok malesef , finallerle kafaları yiyorum yeterince . çok sıkışırsa gerçi kit olarak alır . edit : olmadı arkadaş zaten 20 falan atar ortaya ya da bir yemek ısmarlar olur biter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 garip inverterla dc controlü o da ayrı tabi .ac olacak gibi ama sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar