Nomak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Beyler PS3 müzik olarak neleri destekliyor yani mp3 cd si yapsam çalarmı ? yada audio track mı olmalı yoksa copy müzik cd si çalmıyormu? Ek olarak DEF JAM ICON oynayan varmı ? Nasıl diye merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 denemedim ama oynatır heralde mp3cdsi, attract bile oynatıyor. def jam icon=suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 CD, Playstation CD-Rom, Playstation 2 CD-Rom, CD-DA, CD-DA(Rom), CD-R, CD-RW, SACD, Hybrid(CD), SACD HD, Dualdisc(Ses Side), Dualdisc(DVD Side), Playstation 2 DVD-Rom, Playstation 3 DVD-Rom, DVD-Rom, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, Blu-ray Disc, Playstation 3 BD-Rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Güzelde rabbit mp3 mü track mı yapayım ? Başkasına yollucağım deneme fırsatım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 media player tarzı bişey varsa ps3te hepsini okuyodur. ama tracki garanti okuyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ps3 mp3 leri okuyor. yanliz cd den ps3 e dosya transferi yapilamiyor (ya da ben beceremedim :p). transferi usb vasitasiyla herhangi bi diskten yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sağolun bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar