Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ardeth said: Cuce said: foto üstüne yazı yazmak zor ben yazamıyorum mesela, grafik elemanlar kullan başka , onların üstüne oturt falan Bu nasıl birşey oluyor tam olarak? yarı saydam bi şerit çekip üstüne yazmak vs. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Tabi bu saydamlığı örnekteki gibi kolun üzerine getimeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mr_Hand said: Ardeth said: Cuce said: foto üstüne yazı yazmak zor ben yazamıyorum mesela, grafik elemanlar kullan başka , onların üstüne oturt falan Bu nasıl birşey oluyor tam olarak? yarı saydam bi şerit çekip üstüne yazmak vs. gibi... Direkt fotonun üstüne yazmak daha orjinal duruyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya da benim örnek olsun diye yaptıım şey bayaa bi çakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sbnn orjinal duruyomu? yanı gunumuzde kac iş orjinal duruyo, garip bi kavram orjinallik izliyenın ne kadar iş gördüğünne nereden gördüğüne göre değişiyo mesela. ama fotorealistik hatta direl illustrasyon üztüde text kommak riskli bi iş, cok nadir oturur ben şahsen fotorafı beceremıyorum illustrasyonu nadir. eğer pek tecrubeli değilseniz sonuctan emin değilseniz, daha az göreceli bi kavram olan "düzgün"ü secmen daha mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hmm şimdi anladım dediğini, ben de zaman zaman (hatta pek çok zaman) o tarz şeyleri tercih ediyorum. Gerçekten fotoğraf ile çok iyi uyum sağlayacak bir fikir gelmezse aklınıza işe yarayabiliyor texti böyle koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kendi çektiğim fotodan şöyle bişey yapayım dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Reklam,afiş için çektiğin fotoğraflarda tipografiyi de hesaba katarak boş alan bırakmak faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 2.ci afişde logo'yu stroke ile yapmışsın.Bence çok uyumsuz olmuş.Beyaz tonlarda times new roman gibi fontlar kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 stroke kullanmayı seviyorsun gibin. tipografi çalışman gerekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Garanti'yi afiş olarak bilemem ama fotoğrafın renklerini çok beğendim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Afiş yapmak zor birşey, tipografi ve kompozisyon bilgisi sağlam olmalı. Bunu öğrenmenin yolu da birilerinden ders almak. Ya okulda ya özel olarak. Teorik bilgilerle de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 @rakursi, yanlış anlama da, abi dikkatimi çekti, millieğitimde falan kadrolu mu çalışıyorsun :D herkese "ders almalısın" diyorsun da hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ders almadan da pek çok şey öğrenilebiliyor. illa öğrenilmesi gereken temel şeyler bunlarla ilgilenen bir başka tanıdıktan rahatlıkla öğrenilebilir. para verip sanat dersi almak çok samimiyetsizce geliyor bana. insanın kendi başına öğrenemeyeceği tek bir şey yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fotoyu ben çekmiştim. Ödev vardı reklam afişi olarak. Ben de bu şekilde kullanayım dedim. Bir deneyimim veya eğitimim yok grafiksel alanda veya tasarım falan hakkında. Reklamcılık okuyorum photoshop biliyorum biraz. Ama kendimi geliştirmek isterim yani afiş konusunda. Tavsiyeler için saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yakaladım sen de mi burayı takip ediyosun ;) bi de hangi okuldasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Yok ya yeni üye oldum daha. Çok da hoşuma gitmedi açıkçası site ama koydum öylesine. Kadir Has reklamcılıkta okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bunlara zaman ayırdığında göre bayağı ilgili olmalısın. Reklam afişi konusunda kendini geliştirmek istiyorsan Basın İlanı Böyle Yapılır isimli kitabı tavsiye ederim. Orjinal adı Cutting Edge Advertising. Yazarı Jim Aitchison. İşin reklamcılık kısmını ele alıyor. Teknik kısmını zaten üzerinde çalışarak halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ABOV SEKS afişler güzel olmuş gerçekten ama saki yazıların boyutu bana küçük gibi geldi. bi kaç tane de büyük yazıyla yapmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar