Coni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 warrior bufflanmadı biliyorum ama nerf yiyen classlar oldu warrior nasıl bir yer edindi yeni patch ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 nerf falan yok, hiç bir değişiklik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 * Defiance: The expertise granted by this talent now works properly in all stances. * Warriors no longer lose rage when using a macro to enter a stance they’re already in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 70 i bilmiyorum da su an 3-4 level ustum warriorlari 48 frost mageim ile damage almadan aliyorum asagi, cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 böyle ipek gibi oldu, en asil duyguların classı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar