tyler_gs Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hani excellde filan varya biseyler yapıosun o kaydedio sonra sen ellemeden de o arka arkaya onu tekrarlıyo bole sunum icin filan ii olan birsey peki bunu windows un icinde yapabilecegim bi yazılım var mı bilenler plzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Vardı ya. Neydi adı unuttum şimdi Macro Magic'ti sanırım. Bi ara karıştırmıştım öle şeyleri.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Catscratch, 16 Mart 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Vardı ya. Neydi adı unuttum şimdi Macro Magic'ti sanırım. Bi ara karıştırmıştım öle şeyleri.[hline]This Cat Scratches Free. heh her uo cu uo yüzünden karıştırmıştır öyle zımbırtıları Macro Magic Ghost Mouse falan war arattır bulursun gugıl dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ez macro[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ghost mouse sadece imleci hareket ettirio (sağolsun uo da bayağı işe yaramıştı) ez macro ise gerçekten iyi ve kapsamlı ama bence en babası visual basic derim[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar