tyler_gs Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hani excellde filan varya biseyler yapıosun o kaydedio sonra sen ellemeden de o arka arkaya onu tekrarlıyo bole sunum icin filan ii olan birsey peki bunu windows un icinde yapabilecegim bi yazılım var mı bilenler plzz!
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Vardı ya. Neydi adı unuttum şimdi Macro Magic'ti sanırım. Bi ara karıştırmıştım öle şeyleri.[hline]This Cat Scratches Free.
Peka Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Catscratch, 16 Mart 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Vardı ya. Neydi adı unuttum şimdi Macro Magic'ti sanırım. Bi ara karıştırmıştım öle şeyleri.[hline]This Cat Scratches Free. heh her uo cu uo yüzünden karıştırmıştır öyle zımbırtıları Macro Magic Ghost Mouse falan war arattır bulursun gugıl dan
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ghost mouse sadece imleci hareket ettirio (sağolsun uo da bayağı işe yaramıştı) ez macro ise gerçekten iyi ve kapsamlı ama bence en babası visual basic derim[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Öne çıkan mesajlar