Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli Soruyu Değiştirmek


n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selam arkadaşlar,
Yakın zamanda bilgisayarıma bir çeşit trojan bulaştı, benim bilgisayarımdan wow'a giriş yapan arkadaşların hesapları hacklendi. Benim hesabımda henüz bir şey yok, yeni char kasıyorum, heralde biraz daha yağlanmamı bekliyorlar :D

Ben Wow'u yükleyip tekrar başlamadan önce Wow'la alakalı bir çok siteye araştırma amaçlı girip çıkmıştım. Bu trojan olsa olsa bu sitelerin birisinden bulaşmıştır diye düşünüyorum. Dolayısı ile Wow'u yüklerken CD Key'imi girdiğimde, hesap bilgilerimi, gizli sorumu vesaire girdiğimde muhtemelen bu trojan çoktan aktifti..

Bilgisayara format attım, taradım ettim, güvenliği garantiye aldım, şimdi sıra eski bilgilerimi ve şifrelerimi değiştirmeye geldi. Malum bu adamlar gizli sorumu hatta CD Key'imi de biliyor olabilirler, hesabımı güvenceye almak için bunları değiştirmek istiyorum, ancak Account Management sayfasında gizli soruyu değiştirme olayı yok. Forumda da bu konu hakkında arama yaptım, ancak farklı bir şey bulamadım. Daha önce böyle bir duruma düşüp gizli sorusunu değiştirebilen olduysa ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Tavsiye verirken bu 2. paragrafta yazdıklarımı da dikkate alırsanız sevinirim. Nasıl bir yol izlemem gerek bilemiyorum. Tam güvenliği sağlamak için sizce başka yapabileceğim neler var?

Teşekkür ederim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...