kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 sen bu insanları anlatmışsın fakat burdaki şey tam olarak o değil herkes kendi görüşünü belirtiyor burada. 5 senedir nerdeyse paticiğin açık olduğu her gün girer en az yarım saat okurum yazılanları bazen paticikde sabahlarım. Yorum yazmam açıkca söleyim paticik tüm olgunlaşma evremde benimleydi. Senin anlattığın insan profili dışındayım belki de kimseye artislik yapmak yada hava atmak gibi bir amacım yok fakat sen bil diye söleyeceğim. Ben kırmızı coupe bmw ye biniyorum özel üniversitede okuyorum saçlarımı red and white da her hafta yaptıyorum sürekli marka giyiniyorum ve burdaki insanların görüşlerine çok saygı duyuyorum ve ifade etmesem bile bazı kişileri çok seviyorum çok saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 neyse arkadasa sevgilerimizi de sundugumuza gore, daha da celallenmeden bu topic de tozlu databasede yerini alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar