Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 HUN Türkleri Centaurus EU serverında kurulmuştur. Katılmak için bu topice oyun içi isminizi yazabilirsiniz ekleriz. Onaraq Blaxx Dlionheart Tuna Zalim Noxz Wanlaerdanon Kabus Mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 daoc'daki hunlarla bir bağlantınız yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hepsi bana bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bağlantımız yok biz swg deki HUNlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bende katılmak istiyorum ama hangi sınıfa ihtiyacınız var yazarsanız ona göre ilerlerim.sınıf sorun değil benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 odiflame said: bende katılmak istiyorum ama hangi sınıfa ihtiyacınız var yazarsanız ona göre ilerlerim.sınıf sorun değil benim için :) oyun içi mesaj at hocam yukardaki isimlere,şu anda spesifik bi class lazım değil kafana göre takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 selamlar, oyun içi Sardok Aset. benide eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 benim soyadım Quantum .eklemek için soyad yeterli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 daha az faşo bi isim bulamadınız mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 türkler genelde türks, turkler, hun, ottoman gibi guildler kurar bu bir gelenek gibi bişi.mesela biz lotroda symbelmyne knights kurduk pek beğenilmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 McKlane soyad.. da hicbiriniz yoksunuz yani ortalarda:) gelin ya ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 birincisi, abiler isim konusunda kesinlikle haklisiniz, bayada bi isim degistirdik gectigimiz diger oyunlarda, ancak sanirim eski oyuncular gecmise atifta bulunmak icin tekrar bu ismi istediler.. bizde seve seve he dedik ;) ikincisi, burdaki isimlerin buyuk cogunlugu su siralar ust levellara ulasmak uzereler, 40 dan sonra oyun cok zor oldugu icin, ekibin geri kalaninin yetismesini bekliolar, haliyle bu sebeple oyuna girmiyorlar.. durum bu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bende katıldım size.şuan için guardian sınıfına dogru ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Vulcan,geliyoruz 5-10 kişi ona göre :) / Envoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 arkadaşlar guardian promenance, birde divide daki purgas research center instance e lvl kaç gibi gidilir? oyundaki kişiler lvl 40 ve üstü cok zor orası dediler, peki diğer volcan gezegenine gidince ilk gezegene dönebiliyormuyuz? dönüş nasıl yapılıyor ışınlama merkezlerinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 envoy gelin siz hocam :)alırız guilde ışınlama olayı wormhole ile yapılıyor gezegenler arası,gezegenlerin üstünde de gemiyle gidip geliyorsunuz kısa mesafelerde ise direk ışınlama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar