Phlox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Grim Batol EU pvp serverındaki undead warriorumun bulunduğu accountu satmaya karar verdim. Armory vermek istemiyorum, ciddi bir teklif alırsam o kişi zaten görecektir armory'i. itemları şöyledir; DW FURY GEAR Silahlar ; Main Hand :Rising Tide(executioner enchant) Off-hand :Swiftsteel Bludgeon(+20 strength) Helm : Vengeful Gladiator's Plate Helm Neck : Vindicator's Pendant of Triumph Shoulder : Swiftsteel Shoulders Pauldrons of the Wardancer Cloak : Dory's Embrace Chest : Krakken-Heart Breastplate Bracers : Furious Shackles Gloves : Pillager's Gauntlets Belt : Red Belt of Battle Belt of Seething Fury Leggings : Vengeful Gladiator's Plate Legguards(50 Ap, 12 crit enchant) Boots : Warboots of Obliteration Ringler : Band of the Ranger-General Band of Devastation Trinketler : Dragonspine Trophy Bloodlust Brooch PVP GEAR Silahlar : World Breaker(savagery enchant) Bloodmoon(savagery enchant) Helm : Vengeful Gladiator's Plate Helm Neck : Vindicator's Pendant of Triumph Shoulder : S1 arena shoulder (lol) Cloak : Dory's Embrace Chest : Merciless Gladiator's Plate Chestpiece Bracers : Veteran's Plate Bracers Gloves : Merciless Gladiator's Plate Gauntlets Belt : Vindicator's Plate Belt Leggings : Vengeful Gladiator's Plate Legguards(50 Ap, 12 crit enchant) Boots : General's Plate Greaves Ringler : Band of the Ranger General + Vindicator's Band of Triumph Trinketler : Lvl 70 pvp trinket + Battlemaster's Determination tank gearı yazmaya üşendim açıkçası, neredeyse hepsi karazhan drop, helm doomwalkerdan, ring tempest keep trash vs. hesap yapmak istemeyenler için statlar kısaca şöyle, 17/44 spec DW fury gear : 100 passive haste (+7% attack speed), 2012 AP unbuffed (2400 küsür battleshoutla). 28% crit berserkerda, 200 küsür de hit. silahlar S3 ve illidan dropları hariç bir warrior için en iyi silahlar sayılabilir. tam bir dps canavarıdır bu karakter :p 2H pve gear : 1900 AP unbuffed, 38% crit (axe spec w/ bloodmoon), 137 hit. Pvp gear : 300 civarı resilience, 1700 küsür AP unbuffed , weapon specsiz crit 30% berserker stancede. hp de unbuffed 11800 civarıydı sanırım. bütün shoulderlarda scryer exalted, helmlerde de CE revered enchantı vardır. Dediğim gibi oyun çıktığından beri oynuyorum ve gözüm gibi bakıyorum charlarıma, hiçbir serverda kötü reputasyonu yoktur, rahatlıkla guild bulabilirsiniz. Grim Batolde yaklaşık 2k gold parası var. Outlandde level 65 hunter ve 1k gold civarı da para var. Sporeggar ve ogri'la hariç bütün outland factionlarıyla exalted, çantasında 2 adet nether drake var (azure ve violet), 2 adet de nether ray var (green ve red). Ayrıca bankasında birsürü ıvır zıvır epic doludur magtheridon dropu falan. Paid character transfer şubata kadar kapalı sanırım. Tekrar söylüyorum çok emek verdim bu accounta, acil paraya fln da ihtiyacım yok bu yüzden iyi bir teklif gelmezse satmayabilirim. İlgilenenler msnden ulaşabilir veya özel mesaj atabilir MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Valla ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 öyle oldu valla :) çok özlicem bu karakteri ve sizi orası kesin. expansion gelsin direk gnome warrior açıyorum, beklerim :P account satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Açsana şimdiden bir gnome warrior, beraber 70'leyelim, Expansion'a hazır beklesinler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar