BlitzeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ya ben bu kadını bi turlu geçemedim uyuz oldum... yenebilen warsa bi anlatı wersin:)[signature][hline]Let's blitz..! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 pek hatirlamiyom hangi büyüleri falan kullandiini yunalescanin yazin bitirmiştim ben ehe ama sanirim 3 kere öldürmen gerekliydi yannişsam düzelt overdrive larini son haline sakla eğer çok güçsüz kaldiini düşünüyosan biras geri dönüp xp kas burda pes etme daha ne zorluklar var kafayi yersin sen bu gidişle hehe :) olmadi www.gamefaqs.com sitesine gir bak taktikler falan veriolardir kesin nasil öldürceğin hakkında[signature][hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Yunalescayı öldürmek için reflect' e ihtiyacın olacak. Zombi saldırısı yapınca sana cura gibi iyileştirici büyülerle saldıracaktır. İyileşmek için ise item kullan. Confuseproof ekipmanın olsa daha rahat edersin. Overdrivelarını sona saklaman gerekecek. Ayrıca aeon kullanmasan iyi olur. Çünkü harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tüh len okadar salladik boşa gitti hehe[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben ff8'i oynamıştım en son ama hala meltdown büyüsü varsa onu kullan ayrıca başkarakter kimse (en iyi limit break onundur,ff8'de squall'dı gayet güzel harcıodum milleti) onun atak şeysine death büyüsünü junction et.ben bu taktikle 500,000 hp'lik bi yaratığı squall'ın renzokukeni ile sadece 100,000 damage vererek öldürmüştüm.yani olay ilk önce meltdown'la vitality'sini sıfırlayıp sonra death ile öldürmek düşmanı.gerçi hala aynı büyüler var mı ya da junction sistemi aynı mı bilmiom ama ff8'de işe yarıodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar