Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 * Filler günde ortalama 2 saat uyurlar. * Amerika'da 58 milyondan fazla köpek vardir. * Hastalanmayan tek hayvan köpek baliklaridir. * Köpek baliklarinin kansere karsi bagisikligi vardir. * Timsahlar derine batabilmek için tas yutarlar. * Bir istakoz 7 senede ancak yarim kilo alabilirler. * Penguen yüzebilen fakat uçamayan tek kustur. * Atlarin insanlardan 18 tane daha fazla kemigi vardir. * Büyükçe bir yunus günde 2 ton yiyecek tüketir. * Sivrisinek insanlarin ölümüne en fazla sebep olan hayvandir. * Bir inek hayati boyunca yaklasik 200.000 bardak süt üretir. * Mavi balinanin agirligi 22 ayda 26 tona kadar ulasir. * En hizli büyüyen hayvan mavi balinadir. * Bir karinca kendi agirliginin 50 kati agirligi kaldirabilir. * En hizli kara hayvani çitadir. Hizi saatte 95 km'ye ulasabilir. * En hizli balik yelken baligidir. Hizi saatte 109 km'ye ulasabilir. * En hizli kus bogazli kirlangiçtir. Hizi 3 saniyede saatte 128 km'ye çikabilir. * Mavi balinanin çikardigi ses 850 km öteden duyulur. * Mavi yunuslarin kalbi dakikada sadece 9 kere atar. * Suaygirlari su altinda dogar ve dogar dogmaz yüzebilirler. * Hayvanlar alaminde sadece domuzlar günesten yanabilir. * Suaygirlari agizlarini 120 cm açabilirler. * Bir pire kendi boyunun 150 kati yükseklige ziplayabilir. * Son 4000 sene içinde herhangi bir yeni hayvan evcillesmemistir. * Karincalarin koku alma kabiliyeti en az köpekler kadar gelismistir. * Insanlari parmak izinden, köpekleri ise burun izinden tanimak mümkündür. * Ayni parmak izi gibi her insanin dil izi de farklidir. * Hamamböcekleri yaklasik 250 milyon yildir hiçbir degisime ugramamislardir. * Balinanin derialti yagindan sabun, güzellik kremi, margarin elde edilir. * Vampir yarasalari hayvanlarin kanini emer ve günde 1 çorba kasigi kanla doyarlar. * Bilgisayarla ugrasmak gözleri bozmaz, sadece yorar. * Dünyadaki isi 1900 yilindan itibaren 0,7 derece artti. * Yunuslarin beyni insanlarinkinden büyüktür. * Yanlis dereceli gözlük gözü bozmaz. * Insan, ömrü boyunca 20 kg toz yutar. * Kibrit kutusu kadar bir altin, bir tenis kortu büyüklügüne kadar inceltilebilir. * Peru'da hiç umumi tuvalet yoktur. * 600 tane bitki cinsi etyiyendir. * 60 yasinda, insanlar tat alma duyularinin %50'sini kaybederler. * El tirnaklari ayak tirnaklarindan 4 kat daha hizli büyürler. * Gülmek için 17, surat asmak için 43 adaleye ihtiyaç vardir. * Beynin %85'i sudur. * Dünyada en çok kullanilan isim Muhammed'dir. * Eskimolar buzdolaplarini yiyeceklerin donmamasi için kullanirlar. * Fare bir deveden bile daha fazla süre susuz kalabilir.[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hayır bilmiyorrum[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 iyiya öğrenmiş oldun aaa.[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bilmemek değil öğrenmemek ayıp hem :)[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 evet babacum çook haklısın aynızamanda bilmediklerine biraz daha ekliyelim fazla bilgi göz çıkarmaz delerya Fareler Kusamaz. -Zurafalar yüzemez. -Yılanlar duyamaz. -Karıncalar uyuyamaz. -Kirpiler suda batmaz. -Kutup ayıları solaktır. -Sineklerin 5 tane gözü vardır. -Zurafanın ses telleri yoktur. -Yunuslar bir gözlü açık uyurlar. -Develerin 3 tane kaşı vardır. -Bir sineğin hızı saatte 8 km.dir. -Zurafanın dili 35 cm. kadardir. -İstakozların kanı mavi renktedir. -Kelebekler ayaklarıyla tat alırlar. -Fil zıplayamayan tek memelidir. -Sığırların 4 tane midesi vardır. -Kangurular geri-geri yürüyemezler. -Kediler şeker tadını ayırt edemezler. -Atlar 1 ay kadar ayakta kalabilirler. -Fare, bir deveden bile daha uzun süre susuz kalabilir. -Timsahlar dilini dışarı çıkaramazlar. -Zebralar beyaz üzerine siyah çizgilidir. -Baykuş mavi rengi görebilen tek kuştur. -2600 kadar kurbağa cinsi var. -Yetişkin bir ayı at kadar hızlı koşabilir. -Sadece domuzlar güneşten yanabilir. -Deniz kobrası dünyanın en zehirli yılanıdır. -Bir karıncanın koku alma yeteneği en az bir köpeğinki kadar gelişmiştir. -Hayvanların en büyüğü mavi balinadır. (uzunluğu 33 m., ağırlığı 190 t.) -Kuşlara şimşek çarpmaz. Çünkü elektrik onların tüğünden geçemez. -Sadece dişi sivrisinekler ısırır. -Bir devekusunun gözü beyninden büyüktür. -Deve deniz suyu içebileceği gibi bir defada 250 litre su da içebilir. -Bir insanın su ve yemek olmadan yaşayabildiği en uzun süre 18 gündür. -Karınca kendi ağırlığının 50 katını taşıyabilir. -Çekirgenin kulağı dizindedir. -Yeryüzünün en sıcak yeri Afrika'da El-Ezize bölgesidir. (Gölgede 58 derece) -Yeryüzünün en soğuk yeri Antarktida'da Vostok (Rusya) bölgesidir. (- 88.3 derece) -Uzaya ilk defa 12.04.1961 tarihinde Yuri Gagarin uçtu. -İlk defa aya 21.07.1969 tarihinde Neil Armstrong ayak bastı. -Eski Roma'da şişeden hazırlanmış kaplar altın ve gümüşden daha değerli sayılırlardı. -Dünyada en eski üniversitesi 989 yılındaki Mısır'ın El-Ezher üniversitesidir. -Dünyanın en genç üniversite öğrencisi 11,5 yaşındaki Ganesh Sittampalam'dır. -İlk yeraltı tunel 1 km. uzunluğunda olmuş ve bundan 4 bin yıl önce Irak'ta Fırat nehrinin altından geçmişdir. -Dünyanın en tuzlu denizi Akdenizidir. -Paraguay dünyanın en yağışlı bölgesidir. Bölgede yağmur neredeyse ara vermez. -Dünyada 2000 e yakın halk ve 3000 e yakın dil var. -Tarih boyu yapılmış savaşların en uzunu İngiltere ile Fransa arasında olmuştur. Bu savaş 115 sene(1338-1453) sürmüştür. -İnsanın saçında 102 bine yakın, derisinde ise 20 bine yakın kıl olur. Kıllar hergün 0.35-0.40 mm. uzar. -İngiltereli Thomas Korne 207 sene yaşamıştır. -Dünyanın en uzun ömürlü insanı Çin'de 253 sene yaşamıştır. (1680-1933) -Güneş dünyadan 330,330 kat daha büyüktür. -Bir köstebek sadece bir gecede 90 m. tünel kazabilir. - Bir hamam böcegi kafası koptuktan sonra açlıktan ölmeden 9 gün yasayabilir. -Eski Mısırlılar taştan yapılmış yastıklarda uyurlardı. -Bir hipopotam ağzını açarsa 120 cm boyunda bir insan onun içine rahatça sığabilir. -Boğalar renk körüdür, bundan dolayı matadorun elindeki beze saldırırlar; rengi ne olursa olsun. -Ortalama bir buzdağı 20,000,000 ton gelir. -Zehirli oklu kurbağada 2,200 insanı öldürebilecek kadar zehir bulunur. -İnsan vücudundaki en güçlü kas dildir. -Hapşırdığımız zaman kalbimizde dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur. -Gozleri açık tutarak hapsırmak imkansızdır. -Kadınlar erkeklere oranla iki kat daha fazla göz kırparlar. -Penguen yüzebilen ama uçamayan tek kuştur. -Sadece insanlar ve yunuslar zevk için cinsel ilişkide bulunurlar. -İnsan elinde, en yavaş uzayan tırnak baş parmakta,en hızlı uzayan tırnak ise orta parmaktadir. -İnsanlar 200 milyon soluk alıp verme, 1 milyar kalp atışı, 300 milyon mide kasılması ve 20 milyar göz kırpması kadar yaşarlar. -İnsanlar beyinlerinin %10 nu kullanırlar. -Bir insan yedi dakika icerisinde uykuya dalar. -Sıcak su soğuk sudan daha agırdır. -Yetiskin bir insan günde ortalama 23.000 kez nefes alir. - Sarısınların esmerlere göre daha fazla sacı vardır. -Soğan doğrarken sakız ciğnemek göz yaşarmasını önler.[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ehuehue gereksiz bilgiler kuşağına mı girdik yaws iki gündür bu tür bilgilerle dolu topicler açılıo :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ahh zgrw ahhh hala anlamıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 evet zgrw pakize bütün bunları sırf senin dikkatini çekebilmek için yapıyor yoksa gereksiz bilhgiler kuşağına girdiğimiz fln yok[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hahahahahayyy ilahi babacum hiç gülesim yoktu inan ama güzel uydu yaaa aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ya bunLarIn aynIsı Deep yazdI ne kasIyon(Hele ki ikinci yazdIğInI)[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 şimdi ben genel kültürlü oldum diyebilirmiyiz[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 500 milyar ister de cıkar belki örendik.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 evet Legendary artık sen mükkemmelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bak ben yarısını okudum o yüzden yarı kültürlü nederendolotist insanım... yakında tam teşekküllü aman külürlü olacam[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: BabacumMostors, 17 January 2004 00:23 tarihinde demiş ki: evet zgrw pakize bütün bunları sırf senin dikkatini çekebilmek için yapıyor yoksa gereksiz bilhgiler kuşağına girdiğimiz fln yok ehuehue ben geyiklik olsun diye söledim canım kuşak olayını alınmayın , kızmayın . ayrıca pakize napsın beni yaws . sabahın 3 ne kadar forumlardayım benim gibi adamdan ne köy olur ne kasaba :-p[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Pakize, 17 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: evet Legendary artık sen mükkemmelsin.. madalya takarlar mı bana[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Madalya mı? çık çık çık çok aip senin en büyük madalyan bizim gönlümüzdeki yerin değil midir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bilmiodum.bilsemde bişi deişmicek.o yüzden bilmeme gerekyok :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Memet ali erbil showda balon patlatma yarışmasında soruo bugün sordu mesela ama ne sordu hatırlamıom.[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Cogu yalan bunlarin kusura bakmayin ama..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 görmedim duymadım bilmiyorum bilmek istemiyorum :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 öncelikle Mesh nereden biliyorsun denedin mi? ikinci olarak Obscura bak babacumda bilmiyordu öğrendi önemli olan içinde öğrenme duysu olması hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hmm peki sen caps topic acmanın pek hos karsılanmayan bir davranıs oldugunu biliyor musun? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bende katılıorum aralarında yanlışlar var baya Hastalanmayan tek hayvan köpek baliklaridir. demişsin pakize ama geçen discovery de seyrettim bi yem salıolar aşşa sürekli gelen köpek balığı gelmemeye başlıo onlarda hasta die gelmio die söylüolardı[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 caps mı ağlıcam şimdiya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar