jackass Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 underworld'un dvdsi aldım içinden house of deads fragmanı çıktı.fragman baya bi güzel işte en çok sevilen bilgisayar oyunundan uyarlama falan diyor film güzele benziyor.[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi jackass ossun da ne olursa olursun..o adamların adı yeter yaw!eski filmi manyaktı arklarla altımıza edioduk hatta bi ara gaza gelip yapmayı fln bile denedik!.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oyun çok kötüydü yav....adam kendi kendine yürüyodu sen sadece ateş ediyodun gereksizdi .....filmide oyunu kadar kötü olur.......[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 zaten onun oyunu esas atari oyunudur ataride zevki çıkar böle silahla *!atari salonlarında rakip tanımaz*[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 2 jeton isterdi hep bu tabancalılar gıcık olurdum.Hatta 3,4 isteyenler bile vardı :|[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 myrto bizde gaza gelmiştik aynı hadi yapak falan demiştik hala yapmayı düşünüoz gel beraber yapalım :).[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oyun süperdi de filmi izledim bayaa önce, hayal kırıklığı yaratabilir... yani ne bileyim o oyundan daha iyi bir senaryo çıkardı sanki[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar