kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Erzurum’un Dadaşköy Beledeyesi'nde dozer operatörü olarak çalışan 4 çocuk babası ilkoku mezunu Cengiz Çelebi 2 metrekarelik küçük atölyesinde belediye ait kamyonun ön lastiklerini çıkararak hazırladığı kayak takımını yerleştirdi. Çelebi yaklaşık 250 YTL'ye mal olan çalışma için “Kayaklı araç, Doğu Anadolu'da kışın ulaşım sorununu çözer. Kolaylıkla monte ettiğim kayaklarla dağ, bayır her tarafa gitmek mümkün. Ayrıca bu sistem özellikle kar yağdığı zaman artan trafik kazalarını da azaltır. Çünkü buna fren sistemini de koydun mu buzda kaymaz. Frene bastın mı çakılıp yerinde kalır” dedi. Cengiz Çelebi, yaptığı bu çalışmada kendisine en büyük desteği Belediye Başkanı AKP'li Güven Gülüm ile belde halkından aldığını söyledi. Deneme çalışması sırasında tarafından alkışlanan Çelebi, “Hayatta kahveye gitmedim. Boş vaktimde kendimi atölyeye atıyorum. Düşündüğüm her şeyi hemen gerçekleştiriyorum. Şu ana kadar 100’ün üzerinde buluşum var. Bana biraz olsun destek verilirse yapamayacağım şey yoktur” diye konuştu. Çelebi, daha önce tahtadan uçak, kayaklı motosiklet ve kayaklı kamyonet yapmıştı.Kaynak Bu söylendiği gibi işlevli olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abi off. bizim insanımız başka bi dünyada yaşıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ilk okuduğumda arka tekerlere palet mi takmış diye düşünüyordum. Hayal kırıklığı edit: jpg eklicekdim olmadı. çok uğraşdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Henüz freni takmamış olduğunun altını çizerim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 iyi de bu yokuş yukarı nası çıkıyo? tekerlekleri çıkarmış. anlamadım ben heh edit: ha tamam arkasında tekerleri duruyormuş hala d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 her hangi bi yararı olmazki el freniyle aynı işlevi görür... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 fren olarak da kar sapanı yaptırıyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 acayip slalom yapılır bu aletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kalite d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahaha bizim ülkemizdeki yeteneklere destek cıkılsa japonyayı geçicez sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar