kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oynayan kaç kişi var patiden bilmiyorum ama patch le ilgili bi sorunum var . gittim cd sini aldım ve 2-3 gündür de patch download la ugraşıyorum . en sonunda bitti derken patch programı sürekli başa sarıyo . patch bitiyo account name password kısmına geliyo ama serverların yanında ( need patch ) yazıyo . peki diyorum tekrar patche basıyorum yeni bi patch yapmadan tekrar aynı yere geliyo bi kaç dakka içinde . bilen biri varsa lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 eger vista kullaniyorsan, yonetici olarak calistirman lazim patcheri o zaman sorun kalmaz, bende baska oyunlarda ayni sorun luyordu o sekilde cozumlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AiluroS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arkadaslar bendede aynı sorun yasandı ben yeni indirdim kurdum ID şifre yazdım patch dedim ama olmuyor.Vista'da değil ama bir türlü çözemedim yardımcı olabilir misiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar