Astral Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yaptırım başlığındaki komik olduğu kadar benim için rahatsız edici mevzuyu okuyan bilir. Ticket'larla bir çözüm alamadım ve adam hala sövüyor.. Konuyu EU forumlarını taşıdım. Arkadaşlar sizden isteğim bana destek çıkmanız, söylediği kelimelerin küfür olduğunu onaylamanız ve tepki göstermeniz. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2252326996&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben çıktım destek elesta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Pardon ama: said: A Türk Oldsaying: While you going to buy rice, you can lose your own wheats. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben de socian :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eaheuahe direkt çevirince komik oluyor tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar