Pakize Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 "Hayatın havaya attığımız 5 topla oynanan oyun olduğunu düşünelim"' Bu toplar; işimiz, ailemiz, sağlımız, dostluklarımız ve benliğimizdir. Bu 5 top içinde bir tek işimiz lastik bir toptur. Düşürürsek zıplatabiliriz. Ancak diğer 4 top camdan yapılmıştır. Düşerse kırılır, yerine konulamazlar. Bunu farketmeli ve hayatımızı bu dengeye göre kurmalıyız. Oysa hepimiz o ilk lastik topu tutabilmek uğruna diğerlerini kırıp dökmüyor muyuz? Kalbinize yakın bulduklarınızı çantada keklik sanmayın. Sıkıca asılın onlara, tıpkı hayata asıldığınız gibi... Çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır. Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Dün tarih oldu... Yarın bir sır... Bugünün kıymetini bilin.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 su anda yarını yasamıorum hep bugunu yasıorum.hep bugunu yasadım.hep bugunu yasacagım.hiç bir zaman yarın yasanmaz. sizde Hep bugunu yasayın.[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 koçum çok manalı şeyler bunlar bizi aşar :) Şahsen ben bu tür benzetmelerden nefret ederim ''Hayat bir denize benzer yavrucuum'' gibi muhabbetlere girmekten kaçınırım :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 güzel ama ...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 doğru,hoş[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 akıl veren hikayelere hep [b]peki[b][signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Beş topmu !? Bence çok standart olmuş, standart düz bir hayat olmuş o yukardaki, iş aile, sağlık, dostluk ve benlik. Biraz makineleşmiş. Hayat bence daha renklidir, bu beş öğeden başka öğelerde vardır.. Ne lastik ne de cam diyebileceğin..[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz [Bu mesaj Wulfgar tarafından 24 January 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Toplarla fazla ilgilenmemeni öneririm... Esas olan şu sözler; Çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır. Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Dün tarih oldu... Yarın bir sır... Bugünün kıymetini bilin.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bilirim..[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bende hepsi patlak[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Can Dündar'dan alıntı olduğu da ayrıca belirtilmeli.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya hayat bana kendimle bir yarış gibi geliyorsa?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bu tip yazıların topu genelleme diyerek bi genelleme de ben yapayım :-P (bütün genellemeler tehlikelidir bu bile :D ) ayrıcana akıl verme üslubu güdüyor ki peki diyip geçiyorum şahsen xeon muydu neydi 4000 yıllık bi mezar taşı yazısı vardı gördüklerimin içinde en iyisi oydu. Bazı ları çok sevebilir gerekli olabilir kimisine ama genellediği için bazı insanlarada uymuyor[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Carpe diem, quam minimum credula postero...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eheh fizban kopardn ya akşam akşam.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bana göre toplara siz kafayı takmıssınız vurgulanmak istenen yer orası değil eğer anlayarak kursanız belki birşeylerin bilincine vara bilirsiniz.![signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 çok katı bi benzetme bence, 5 top, çok sınırlandırılmış[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Pakize'nin postlara bayılıyorum. Önce akıl dolu (?) bir yazı, bir gönderme, bir sonuç vs. bişey.. Arkasından bir sürü içi boş yazı, sonra Pakize isyan eder: "yaa ben onu demek istemedim". :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Qui, 25 January 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Pakize'nin postlara bayılıyorum. Önce akıl dolu (?) bir yazı, bir gönderme, bir sonuç vs. bişey.. Arkasından bir sürü içi boş yazı, sonra Pakize isyan eder: "yaa ben onu demek istemedim". :) Bu daha da iyiydi lol :)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 edlikanlı adamın topla şi olmaz[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar