Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 TOP

Pakize

Öne çıkan mesajlar

"Hayatın havaya attığımız 5 topla oynanan oyun olduğunu düşünelim"'
Bu toplar; işimiz, ailemiz, sağlımız, dostluklarımız ve benliğimizdir.
Bu 5 top içinde bir tek işimiz lastik bir toptur.
Düşürürsek zıplatabiliriz. Ancak diğer 4 top camdan yapılmıştır. Düşerse kırılır, yerine konulamazlar.
Bunu farketmeli ve hayatımızı bu dengeye göre kurmalıyız.
Oysa hepimiz o ilk lastik topu tutabilmek uğruna diğerlerini kırıp dökmüyor muyuz? Kalbinize yakın bulduklarınızı çantada keklik sanmayın. Sıkıca asılın onlara, tıpkı hayata asıldığınız gibi...
Çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır. Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Dün tarih oldu...
Yarın bir sır...
Bugünün kıymetini bilin.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

su anda yarını yasamıorum hep bugunu yasıorum.hep bugunu yasadım.hep bugunu yasacagım.hiç bir zaman yarın yasanmaz.
sizde Hep bugunu yasayın.[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

koçum çok manalı şeyler bunlar bizi aşar :)
Şahsen ben bu tür benzetmelerden nefret ederim
''Hayat bir denize benzer yavrucuum'' gibi muhabbetlere girmekten kaçınırım :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

Beş topmu !? Bence çok standart olmuş, standart düz bir hayat olmuş o yukardaki, iş aile, sağlık, dostluk ve benlik.
Biraz makineleşmiş.
Hayat bence daha renklidir, bu beş öğeden başka öğelerde vardır.. Ne lastik ne de cam diyebileceğin..[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 24 January 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Toplarla fazla ilgilenmemeni öneririm...

Esas olan şu sözler;

Çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır. Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Dün tarih oldu...
Yarın bir sır...
Bugünün kıymetini bilin.
[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip yazıların topu genelleme diyerek bi genelleme de ben yapayım :-P (bütün genellemeler tehlikelidir
bu bile :D ) ayrıcana akıl verme üslubu güdüyor ki peki diyip geçiyorum şahsen
xeon muydu neydi 4000 yıllık bi mezar taşı yazısı vardı gördüklerimin içinde en iyisi oydu.
Bazı ları çok sevebilir gerekli olabilir kimisine ama genellediği için bazı insanlarada uymuyor[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre toplara siz kafayı takmıssınız vurgulanmak istenen yer orası değil eğer anlayarak kursanız belki birşeylerin bilincine vara bilirsiniz.![signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 25 January 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Pakize'nin postlara bayılıyorum. Önce akıl dolu (?) bir yazı, bir gönderme, bir sonuç vs. bişey.. Arkasından bir sürü içi boş yazı, sonra Pakize isyan eder: "yaa ben onu demek istemedim". :)

Bu daha da iyiydi lol
:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...