Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 AVG bu virusu buluyor fakat temizliyemiyor , Avast hic bulamiyor,netten biraz bakti cleaner tarzi bi iki bisey onermisler denedi ama olmadi.Nasil temizleriz bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 güvenli modda aç windowsu öyle silmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ComboFix diye bisi buldum duzeltti sanirim,AVG sesini cikarmiyo. http://rapidshare.com/files/82188172/ComboFix.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Daha bugün bulaştı avg buluyor fakat silmiyor, kaspersky ve mcafee bulamıyor, removal tool yok ortada tüm diskleri biçimlendirmeye hazırlanıyordum ki gugılda burayı gördüm, halloldu sorun. Çok teşekkürler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar