reddiye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 koreye gittim ama okadar yol gidiyorsanız japonyaya gidin aslında korelilerde türklere karşı özel bi saygı ve ilgi-alaka var onlar için savaştığımız ve amerika-ingiltere gibi çıkar gözetmeksizin ingiltere kadar şehit verdiğimiz için(son verilere göre 1100 den fazla)olsa gerek.Neneler falan üsküdara gideriken i biliyorlar mesela.Şuanda altın tozundan yapılmış gökdelenlere bile sahip Seul de kaldım 1 hafta.Güney korenin başkenti işte Hann nehri şehri 2ye bölüyor istanbul gibi ama tabi orada 2 köprü yok km başına köprü var ve nedense para kesen biri yok başında neyse hoştu güzeldi tabi bildiğimiz kore ama oraya kadar gitme şansınız olacaksa çin(acaip fason eşya alırsınız) ya da japonya(lüx ve teknolojinin en saf hali[ayrıca kızları daha güzel])ya gidin derim.Kuzey Kore ye de buarada 2 metre kadar girdim sınırdan çok abuk bir olay tavsiye etmiyorum ve sözüm Türkiye sana Bölünmek güzel değildir(:
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 japonyaya gidicem bende yanlız gidilmez diye gitmiyorum
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yalnız Atatürk söyleyince "Vatan bir bütündür Bölünemez" ben aynı mantıkla cümle kurunca ortaya çıkan duruma bak...(tek cümle 3 nokta,böyle telafi etcem artık pardon.(virgül de koydum))
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ayrıca radarlarım doğru çalışıyorsa sen erkek değilsin?
Öne çıkan mesajlar