Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bilgisayarimin acili$inda o anki kasa ici sicakligin derecesi ve F'i veriyor, bunu windows icinden gorebilmem icin bir program var mi, daha dogrusu varsa adini yada download adresini bilen var mi? :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 O anakartın özelliği olduğundan olursa anakartının driverinda olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 anakarttan oldugunu bende biliyorum herhalde :) ancak driver'larinin bulundugu cd'de bulamadim. bu yuzden sordum ya.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 serverlar için böyle programlar var diye hatırlıyorum.. araştırırsanız dandik de olsa birşeyler çıkacaktır.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 epox un cd si ile gelen bir prog. vardi ismini hatirlayabilirsem yada bulabilirsem bir ara linkini birakayim.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 google'da "sisoft sandra " die ara[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tamam, 2 tane cd vardi bende anakart icin oburundeymi$ buldum, adi USDM.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 C/100 = F-32/180 bu formülü kullanarak çevirebilirsin :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 pardon ben soruyu yannış annamısın galiba :) bu işine yarar http://download.msi.com.tw/support/swr_exe/single3f.exe[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar