Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Windows'u her açtığımda program otomatik olarak açılıyor. Menüsün'de bir türlü bulamadım nasıl değiştirebilirim bu ayarı. Açılmasını istemiyorum.Ya sırf açılmakla kalsa iyi bi yandan virüs taramasına başlıyor , bir yandan da update ediyor program pc'yi kasıyor serefsiz :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 her seferinde manuel olarak mi acacaksin? virus programi bu hep acik durmali diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çalıştır>msconfig>başlangıç'tan kaldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 programı aç, Scheduler seçili iken > Scheduled Tasks > Test plan in basic node seçili iken > Edit Schedule > Peridiocally start scheduled antivirüs testin işaretini kaldır. Bi daha açılırken tarama yapmaz hiç kasmaz. istersen aynı yerden updatei de kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar