Bleda Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Şimdik arkadaşlar, notlarım çok iyi, ailemde maddi kaynakta var. Öğrendigime göre (4 senelik sistemdeyim şuan lise 3 teyim), lisenin son senesini amerikada okuyup üniyede orada devam etmek mümkünmüş . Orada yaşayan ve çifte vatandaşlık itibari,yle amerikalı olan halamda var. Merak ettigim şey bu işimn prosedürü nedir nasıl yapılır. şidmiden teşekkürler. (açıkçası gelcek planım 20-30 yaş arası ikinci vatandaşlık olarak amerikan vatandaşlıgı almak oldugu için bana cazip gelior). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 AFS olayıyla mı gitmeyi planlıyorsun başka bir şeyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu işte aracı olan şirketler var, sınavlarına giriyorsun (ingilizce) yeterli görülürsen yolluyorlar uygun bir yere. Liseyi bitiriyotsun burda sonra birde orda bitiriyorsun, gerçi 4 yıllık lise eğitimine denk geldiysen bitirmeden gidiliyordur heralde, kardeşim geçen sene gitti Dallas a. Üni işi ise tamamen paraya bakıyor, varsa okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu şirketlerden bir kaçının adını yada sitesini verebilirmisin? birde bu aracı şirketlere şu eyalette şurada akrabam var onun yanına gitmek istiyorum cinsi bir talepte bulunabiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Her şirketin anlaşmalı olduğu okullar var, senin halanın bulunduğu eyaletteki bir okulla anlaşmaları varsa olabilir ama genelde şans faktörü var, sanırım kura gibi bir sistemleri var. Bu en büyük aracı afs için link.. Afs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bunun güzelliği şurda lise 4 ü de okuyorsun burda öss'ye giriyor kazanıyorsun ve o yaz işleri halledip amerikaya gidiyorsun ve 1 sene gene lise okuyorsun :). Hİçbir sıkıntın, sorunun olmadan tam 1 sene kalıyorsun, dönüncede hazırlığı atlayıp fakülteye başlıyorsun. ( eğer üniversiten 1 sene hazırlık okutuyorsa, sınavı kesin geçersin döndüğünde). Böylece burada 1 sene hazırlık okuyacağına, Amerika'da eğleniyorsun 1 sene. Sormuştum bunu daha önce "lise bitmiş öss'yi kazanmışım hala amerika'ya gidip lise okuyabiliyor muyum gene" diye. Resmen "evet, gidip 1 sene okuyabiliyorsun" demişlerdi. Umarım değişmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Değişmemesinin yanında kerdeşimin söylediğine göre o kadar kolayki dersler buraya göre, gerçekten eğlenmekten başka yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben 3 senelik sistemdeyken gittim, lise3teydim gittigimde, simdi uni 1deyim :D www.iseworld.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 benim türkiyeye dönmek gibi bir niyeitm yok açıkçası. zaten ingilzicemde orada yaşaşayabilmek için fazlasıyla yeterli. en kötü ihtimal lise 4 üde burada okuyup üniye amerikada gitmek istiyorum o iş nasıl olucak açıklarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 afs ilen zor o iş biraz.ulkeler orda kalmaman için elinden geleni yapıorlar.ayrıca afs hiç tavsiye etmiorm.çektim gordum malesefküü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim arkadaşım liseyi bitirdi 3 senelik , sonra afs ile amerikaya gidip 1 sene bir ailenin yanında kaldı , bu arada kazandığı üniversitesini dondurdu ve gitti de , o orda ne yapmış oldu şimdi lise falan mı okudu nedir yani anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bleda ailenin para durumunu biraz daha acik soyle oyle yardim edeyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 istedigim her bir boku -eğer ayarlanabiliyorsa- yiyecek kadar uygun. önemli olan hangi şirketlerle yapılır onu öğrenmem. ki burada sadece son liseyi okumak dışında yabanci ülkelerden gelip amerikan üniversitelerinde hangi tip bir prosedürden geçtikten sonra okunulabiliyor bu konudada bilgiye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar