Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bilgisayar

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Oyun oynamayı bıraktığım için yalnızca laptopumu kullanıyorum. Sistemim eski denilebilecek bir sistem. Fiyatı kendim belirlemiyorum çünkü çok rahatsız edici yorumlar geliyor. Ciddi olarak almayı düşünenler teklifini sunsunlar lütfen. Ben aklımdaki fiyatı teklif edene, bilgisayarımı satarım. Ürünün yalnızca dış cephesi geçen sene kargo ile mersinden ankaraya giderken kutunun içinde zarar gördüğü için biraz yamuk duruyor. Ancak herhangi en ufak sistem sorunu yoktur. O konuda bir sıkıntınız olursa hallederiz rahat olun.

İşlemci: AMD Athlon XP 2600+ 1.91 Ghz
Ekran Kartı: SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512 MB AGP 8x
Anakart: ABIT AN7 NVIDIA nForce2 Ultra400 Chipset
Monitör : Philips 107 E5 CRT 17"
Kasa : AOPEN H600-B12 SIYAH 300W ( yukarda belirttiğim gibi dış cephesi hasarlı ancak bir sorun teşkil etmiyor görünüm dışında)
Harddisk: 80 GB Samsung SATA
RAM: 1.00 GB Kingston DDR RAM
Mouse: Logitech MX500
Hoparlör: Creative INSPIRE 5+1 5200
Klavye: Quake Multimedya Q Klavye
Kulaklık: Sennheiser PC150 ( mikrofon çıkışı hasarlı )

Ankara'da ikamet ediyorum. Bilg. Müh. öğrencisiyim. Çok uzun süredir profesyonel CS oynuyorum. Makinayıda sadece bu amaçlı kullandım. Profesyonel ekipmanlar olan Logitech MX 500, Sennheiser150 kulaklık bunları fiyatı arttırmak amaçlı yazmadım, yanında hediye olarak düşünebilirsiniz.

Hızlı iletişim için: [email protected] mail atabilir ya da [email protected] MSN'den ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...