haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İndirim yaparken %50-60 oranında paket kaybı yaşıyorum bağlantım 1024 sn/70-80 kb ile başlıyor sn/8-10a kadar düşüyor.Önerebileceğiniz bir program var bunu önlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sorun senden değil , servis sağlayıcının verdiği bağlantı sağlam değil bu aralar , bende çok bağlantı kesilme durumları ile karşı karşıyayım bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 70-80 ile başladığını gözlemlediğin ortam bir tarayıcı ise o olay sen kaydet diyene kadar geçen sürede indirilen veriyle alakalı olabilir. Bu paket kaybı değil. Paket kaybı olduğunu modemin istatistiklerinden anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Modemin ekranından paket kaybı olduğunu saptadım . Paket kaybımı azaltıcak stabil indirme miktarı getirecek bir program var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 last ın da dediği gibi paket kaybı yazılımla alakalı değil, servis sağlayıcınla bağlantıya geçmelisin, hattınla ilgili bir sorun olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İşimiz telekoma kaldıysa yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar