Nomak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Beyler 30dk önce elime sıfır Seagate-ultra ST380215A 80gb hdd geldi neyse makınaya taktım ayarları yaptım ama bilgisayarımda sürücü kimliği almıyor hdd. Bildiğim bütün numaraları denedim,normal olarak jumper veya bios ayarlarınıda yaptım ama bir türlü sürücü olarak göremiyorum bilgisayarımda. Zaten proje çizmekten aklım durmuş durumda buraya yazayım dedim.Atladığım yada unuttuğum bir durum mu var? S.o.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi fikrim yok ama standrt duyduğum şeyi yazıyım.. hdd fat32 bilgisayarın vista ve sabit diskin ntfs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sabit diskim NFTS , sistem XP Pro Va.. Suan bakıyorum hersey normal görüyor tanımış ama letter vermıyor hdd'ye kafayı yicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bilgisayarım sağ tıklayıp yönet var orada hdd bölümü var, oraya da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hersey normal olsa kesin bir harf atar. forgiver'in dedigi ise yaramazsa (disk yonetiminden kendin de harf atayamazsan) bir de biosunu kontrol et/ aslinda once biostan bir baksan daha iyi olur. tanimis mi anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bilgisayarımda görüyor mu şu anda? Görüyorsa sağ tıkla biçimlendir deyip hızlı biçimlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Eğer bios görüyorsa sorun yok kullanılabilir demektir. biosta yoksa ide kablosunu çalışan bi cd rom a falan tak bak bakalım kablodamı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 partition magic die bi program var onu kur aga ben format atarken 320gb hdd yi 3 bölüme ayırmıştım, pc sadece 2 bölümü görüyordu partition magic 3.bölümü göstertti hoş seninkiyle benzer sorunlar değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 beyler olmuyor ya sıyırcağım baska makınalardada bios tanıyor..ama bilgisayarımda letter almıyor alet ! Şimdi partition magic deniceğim. Tekrar söyleyim bios sorunu değil herşey tıkırında ama benım bıldıgım letterı otomatık alması gerekıyordu GRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hdd SATA veya SATA2 dir, win yuklu olan patadır fln belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tamamdır beyler oldu partition magic fatality yaptı ve olayı çözdük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar