Raven Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet başlıktada belirttiğim gibi 2004 yapımı fender usa stratocasterımı acil para ihtiyacımdan dolayı satıyorum. izmirde ikamet ettiğim için sadece izmir içi satış düşünüyorum. izmirde yaşayanlar gitarı deneyebilirler isterlerse. başlıkta belirttiğim üzere gitarın üzerinde bir manyetik değişimi var. bridge manyetik , seymour duncan jb. junior ile değiştirilmiştir fakat gitarı alacak kişiye orjinal manyetiğinide vereceğim. jb. junior single boyutlarında bir humbucker manyetiktir ve dilediğiniz sert tonlarıda bu gitarla elde edebilirsiniz. yani kısaca bir fat strat diyebiliriz. gitar siyah olup , pickguard beyazdır. fotoğraflar için : fiyata gelince... mydukkanda gitarın sıfırı şuanda 1400€. gitar 2. el olduğuna göre ve üzerindede modifiyesi olduğuna göre 1200$ düşünüyorum tahminimce uygun bir fiyat... irtibat için : [email protected] (msn ve mail) saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 msn e ekledim goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar