karabocek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Arkadaslar bakin ne buldum www.dafont.com buradan istediginiz her turlu seyi bulabılıyorsunuz matrixin o yazısı varya hafıf dagını hanı Lord of the rings sonra coca cola fln butun onların fontlarını bulup win/fonts klasorune atıyorsunuz uzantısını veee aciyorsunuz photoshopu Lord of the Rings yaziyorsunuz Ringbearer fontuyla ... Cok guzel oldu ben o fontla fln kendı ısmimi yazdim... This Season The Lord of FRP FRP_Master 2004-2005 All rights reserved :D[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 niye paticik.com da peki bu topic?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 cevap veriyorum arkadaş heralde yeni bu yüzden böyle bir hata yapmıştır.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bence bu topic i buraya taşıyan yanlış yapmış yeri internet olmalı bu topicin[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 iyide buraya atmadım ki ben bu topici bug oldu heralde cok sorry[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 http://www.fontfreak.com/index2.htm burasida cok guzeldir[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 http://www.bedaxa.com/?bolum=6[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar