forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hayır mikrofondan metrelerce uzakta aksiyon gerçekleşen amatör videolardan bahsetmiyorum bazı dvdriplerde, görüntü kalitesi iyi olmayan baya sıkıştırılmış videolarda ses çok kısık oluyor bütün ses olaylarını max. yapsanda ancak ekranın dibine gelindiğinde duyuluyor gerçi diamond sürümlü sturdust filminde de aynı problem vardı halbuki görüntü kalitesi oldukça iyiydi. bu neden olur ve daha önemlisi ses nasıl duyulcak seviyeye getirebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 codec ayarlarıyla oynayarak yükseltebilirsin ekolayzırdan falan da yükseltebilirsin ama kaliteli olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ac3 filter araylarından db yi yüksek tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 5+1 den rip olduğu için mecburen yaşıyosun bu sıkıntıyı. başka rip bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ffdshow codeci kur. videoyu başlattığında sağ altta çıkan ffdshow iconların auido configurer aç ordan volume gelip 300% yap sesi tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 genelde bs playerden izliyorum, onda ekolayzır dan dbyi yükldrttim yine de fazla bir şey olmadı ama gom playarla da açınca daha yüksek çıkıyor sesler, bazı filmlerde yine yetmiyor ama dbyi yükselttirmk farkettirdi baya codec i de deniycem bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Codec Tweak Tool [ Version 2.2.2 | 0.4 MB | October 26th 2007 ] http://ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/Edskes/k/klcodectt222.exe bu programı indir "[AC3Filter] Boost voice/dialog volume" işaretle next'e bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar