Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft mı War3 mü?

belgarion_21

Öne çıkan mesajlar

• Admin
wc bence
sc nekadar başarılı bir strateji oyunu olsada pek zevk almadıgım bi oyundu
uodan once genelde strateji oynardım sc nin asmosferi biraz boguk geliyor bana. belkide daha çok mistik çağlarda geçen oyunlara sempatim var, starwars da sevmem zaten.
bu yüzden wc3 rulaz[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iki oyunun birbiriyle alkası yok abi böyle domates mi daha kırmızı yoksa salatalık mı daha yeşil tadında sorular mantıksız bence sc tüm dünyada ispatlanmış zamanının ve şimdinin en büyük rts oyunlarından biri Tüm dünyada sc ligleri ve ekmek paralarını da bu oyundan kazanan insanlar var.
WC ise büyük potansiyele sahip bambaşka bi oyun.
Karşılaştırmak son derce yanlış bence...[hline]The land and i are one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nick_Fury, 18 Mart 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Ya iki oyunun birbiriyle alkası yok abi böyle domates mi daha kırmızı yoksa salatalık mı daha yeşil tadında sorular mantıksız bence sc tüm dünyada ispatlanmış zamanının ve şimdinin en büyük rts oyunlarından biri Tüm dünyada sc ligleri ve ekmek paralarını da bu oyundan kazanan insanlar var.
WC ise büyük potansiyele sahip bambaşka bi oyun.
Karşılaştırmak son derce yanlış bence

i agree[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft gelmis gecmis belkide en iyi multiplayer (ve dengeli)oyundur.Benim icin en iyisidir halen kafeye gittigimizde sc oynariz yemegine falan bu nasil bir denge nasil bir konu nasil bir islenistir.Warcraft saglam bi seri ama star in yanindan gecemeyecegi kesin.(bu adamlar warcraft yerine starcraft evreninin mmo sunu yapsalardi ya :) )...

Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...