belgarion_21 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Her ne kadar war3un dAha ii oldugunu dusunsemde cok tartısılıo biraz daha konusulsun diye actım ehhehehe :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 çok tartışıldı benim gönlümde ikisinin de yeri ayrı, ikisinden de vazgeçmem[hline] It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 sc..ama wc nin yeri ayri herkesin hemfikir oldugu uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Tabii ki SC :) SC'yi geçbilecek bi oyun yapılmadı ama WC3 de çok kötü değil. (Ne yardan vazgeçerim ne serden :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Sc bence wcde o stratejik ruh yok bence :hmm:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 wc bence sc nekadar başarılı bir strateji oyunu olsada pek zevk almadıgım bi oyundu uodan once genelde strateji oynardım sc nin asmosferi biraz boguk geliyor bana. belkide daha çok mistik çağlarda geçen oyunlara sempatim var, starwars da sevmem zaten. bu yüzden wc3 rulaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: cakeonroof, 12 Mart 2003 21:02 tarihinde demiş ki: sc..ama wc nin yeri ayri herkesin hemfikir oldugu uzere. böle kısaltmayın warcraft ı ayıp oluo :-) war3 fln diyin yaw[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 eski olmasına ragmen sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ya iki oyunun birbiriyle alkası yok abi böyle domates mi daha kırmızı yoksa salatalık mı daha yeşil tadında sorular mantıksız bence sc tüm dünyada ispatlanmış zamanının ve şimdinin en büyük rts oyunlarından biri Tüm dünyada sc ligleri ve ekmek paralarını da bu oyundan kazanan insanlar var. WC ise büyük potansiyele sahip bambaşka bi oyun. Karşılaştırmak son derce yanlış bence...[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Nick_Fury, 18 Mart 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Ya iki oyunun birbiriyle alkası yok abi böyle domates mi daha kırmızı yoksa salatalık mı daha yeşil tadında sorular mantıksız bence sc tüm dünyada ispatlanmış zamanının ve şimdinin en büyük rts oyunlarından biri Tüm dünyada sc ligleri ve ekmek paralarını da bu oyundan kazanan insanlar var. WC ise büyük potansiyele sahip bambaşka bi oyun. Karşılaştırmak son derce yanlış bence i agree[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Starcraft gelmis gecmis belkide en iyi multiplayer (ve dengeli)oyundur.Benim icin en iyisidir halen kafeye gittigimizde sc oynariz yemegine falan bu nasil bir denge nasil bir konu nasil bir islenistir.Warcraft saglam bi seri ama star in yanindan gecemeyecegi kesin.(bu adamlar warcraft yerine starcraft evreninin mmo sunu yapsalardi ya :) )... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 warcraft daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Broodwar okutur bence,ben warcraftta multiplayer zevki alamıyorum herşey standart,makro dengeler yok sc de ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar