Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 donanıma açacak kadar kayda değer bir durum olmadığını düşündüğümden burayı seçtim. msn skype googletalk hepsini denedim mikrofonla konuşurken aynı anda sesim bana geldiinden bişey konuşamıyorum adam gibi bu yankı olayını kapatmanın da yolunu unuttum hatta tüm ses ayarlarını kurcaladım gece gece deli oldum bi el atsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 televizyonun sesini kıs. öyk gidiom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arkadaşa söyle hoparlör yerine kulaklık kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kulaklık kullanıyor zaten enteresan olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 harbiden enteresanmış o zaman epic fail guy resmi olduğunu hayal edin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 üşenmeyip koyaydın resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar