Jaden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ya beyler ben bugün okuldan geldiğimde swg yi acıp oynadım.Bi süre sonra server kapanıcak dedi zaten İstanbulda da kar oldugundan zirt pirt elektrikler gidip geliyodu.Cıktım oyundan sonra 15 dakka once tekrar girmeyi denedim.Baktım duzelmis ama loading ekranında windowsa donuyo.Sne dede (sin) boyle bir hata vardı.Henuz bir sey yapmadım dershaneye gidicem.Profilesi silmeyi dusunuyorum ama bisi olur diye de korkuyorum :) Ne yapıyım?[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ha ayrıca bende bi ara oyun calısmadıgından zip li cd almıstım ava turk den.Yani bende bilgisayarımdan c yi secince zipli seyler cıkıyo profiles yok.Yani desktop ta 2 tane star wars galaxies war biri hep ordan girdigim.Biri de normal duran.Bunuda hatırlatıyımda[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 UPS'niz filan yoksa şu sıralar açmayın bilgisayarınızı.. Voltaj sapıttı iyice (istanbuldan bahsediyom)..[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) May the force be with me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Beyler bakın hadi ya zaten anca girebiliyorum suraya bi bakın dakkada bi elektrikler gidiyo biri yazsa olur icimde kaldı :)[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Millet ben mesajımı attıktan tam 13 dakika sonra paticik forumda açılan bi konuya bakın: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66075[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi muneccimmisin taptim sana yaw bi ufleyivereydin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 YA BENIM PROBLEMIME BIRI COZUM BULSUN YA!!!!Aranızda konusana kadar ili laf soylesiniz yapıcam zaten hepinizden kucugum bana ornek olun bari (14 yasım muhtemelen en kucuk yada en kucuklerdenim)[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Öncelikle senin gibi dershaneye giden biri için bu oyun bağımlılık yaptığından sakıncalı.. Hiç oynamamanı tavsiye ederim ama illa oynucam diyosan Jedi olmak gibi kasintilara girme bari.. Bak bi kere bu oyun sende daha önce neden çalışmamış onu sölememişsin. Ayrıca sen avaturkun cdsini almadan once neyle oynuyodun oyunu? Aynı oyunu iki kere kurman sorun çıkaracaktır tabii.. Hangi swg'yi kullanıyosan normalde onun directory'sine gidip update ettiğin dosyaların yedeklerini bi al once (cd'ye yaz veya başka kendi açtığın bi directory'e kopyala dosyaları).. Mesela bende "program files" altında "starwarsgalaxies" diye bi klasorun icinde asil dosyalar ve patchler. Profiles klasorunu de yedekle (profiles'i silersen macroların, oyunda f1 f2 filan tuslarindaki ayarlarin silinir, ayrica ozel mesaj, group mesaj, vb. kutu ayarlarin default'a doner). Profiles o kadar onemli deil aslinda.. Herneyse sonra swg'yle ilgili ne var ne yok sil ve tekrar yukle.. Senin icin en hayirlisi o olur heralde.. Bu kadar yazdim diceem buydu yani. Bi de silerken manuel olarak değilde uninstall'dan sil ve denetim masası program ekle kaldırdan kontrol et.. profiles'i silmen sorununu giderecegini inaniyosan sildigin zaman neler olcagini yazdim iste.. Oyunu tekrar yüklediğinde ise yeni yuklenmis klasore git yedegini aldigin eski dosyalarla karsilastir, olmayan dosyalari oraya aktar. Bu ".tre"li dosyalar patch oluyo hep.. Diger herkesede bu dosyalari yedeklemeleri tavsiye olunur.. Yanlisim varsa baskalari duzeltsin.. [Bu mesaj Bowabe tarafından 23 January 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bowabe oncelikle merak etme oyun bende bagımlıkık yapmadı.Yani gecelere kadar oynamıyorum,derslere zaman ayırıyorum.Ayrıca jedi olmak hedefim degil sadece olursam iyi olur diyorum,sonucta jedi olunca basına is aciliyo bir suru.Simdi gelelim konuya.Ben oyunu ilk aldıgımda cd lerde problem wardi swgclient exe hatası.Sonra zipli cd leri yukleyince duzeldi 25 gundur de tıkır tıkır oynuyorum.Dun oyuna girdim gene oynadım 1 saat falan sonra eclipse kapanıcak dedi.Bende cıktım zaten dakkada bir voltajların dusmesinden restart oluyodu bilgisayar.Neyse hava biraz daha iyi olunca gene denedim.Loading ekranından geri dondu.Bende hemen forumlara baktım baskalarında var mı boyle bir sorun diye.Baktım snedede var.Oda sadece profilesi sildim diyo.Bende diyorum ki sadece profilesi silsem olmaz mı?O dosyayı buldum yanlıs solemisim dun ,c de starwarsgalaxies klasorunde icinde usernameim falan yazıyo.Bende diyorum ki onu bir yere kopyalasam,sonra silsem olmaz mı?Cunku oyunu silip tekrar yuklemek uzun is olacak bana.Profiesi silince sadece bazı komutlar gidiyo diyosun onlar sorun degil,ama kayitli bilgilerim silinmez herhalde(zaten macrolarla falan ugrasmadim,ama heralde master marksman yetenegim gitmez mesela di mi?)Eger cevap yazarsan sevinirim cunku bi seni goruyorum forumda bu aralar. Tesekkurler[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yok be kardesim o kadar korkak alistirma elini. Profiles'i silince olcaksa yedegini al sil yani. Marksman skill'lerin filan SWG'nin serverlarinda yani internette yuklu. Merak etme. Ve ayrica sorun hala devam ederse hiç tembellik yapıp bi de forumlari meşgul etme, direk tekrar kur oyunu dediğim gibi.. Sorun devam ederse de windowsu :) Bu arada Jedi olmak ole kazara olan bişi değil. Yani sen mesela o skill'leri yapip yapip siliyosan jedi olmaya çalışıyosun demektir.. Ve çoğu oyuncu bu hırs yüzünden mesela architecht filan masterlıyo 3 gün bilemedin 1 hafta oynuyup siliyor.. Oyunun doğasına aykırı bi durum.. Ondan öle dedim yani.. kolay gele..[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Profiles klasoru sadece oyunda charina ayaraldigin desktop i ve macrolari barindirir... Sılersen sorunun gecer... AYrica oyun duzgun calisirken profiles i yedeklersen abskla makiandan oyuna girerken yada elektirk kesintisi sonucu desktop gitmisse bunlar geri gelir...[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ya beyler simdi baktım biraz,oyundan profilesi yedekleyip sildim.Sonra client crash verdi full scan yap dedi yaptım oyuna girdim.Karakter ekranında benim adamım var ama keltos falan heralde bug oldu.Neyse loadingden atmadı bu sefer ama yatmam gerektigi icin kapatıyorum yarın bakıcam. Ek soru:Client Crash bi sorun cıkarmaz di mi?[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 keltos gorundugune falan bakma. gir duzeliyor charin. yani sunlari suraya yazana kadar ilk bes dakkada profiles i ucurmus direk oyundaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Gunaydınlar, Ya namessarcim biliyorum ama bug oldugu icin biraz fazla beklemem gereki loadingi.Bi de crash geldi cunku ben never demistim bide full scan yaptım.Bide basım agrıyodu dısarda donmustum ondan simdi bakıcam zaten[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 charlar default mode dagozukuyor profiels olmadigi icin ayrica hangi gezegende logout oldugun bile yazmiyor hehe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Duzeldi.5 saattir de oynuyorum zaten[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar