BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 24 January 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkanın ölüm yıl dönümü olduğunu söyleseydin bari böyle kuru kuru açılırmı topic kimse çoğu kimse ne varmış 24 ocakta diye sormuştur kendine......ayrıca burdan birkez daha vatan haini ve halkın başdüşmanı teröristleri en kötü dileklerimle anıyorum....lanet teröristler!!![signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 pardon uğur mumcu ne aşağlık bi herifim ben böhüea.....bide burda ahkam kestım ......alla alla[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar