Popeye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 şimdiye kadar sanırım bütün serverlarda çıkmış en kaliteli copper (CD ve OQ olarak) şu anda kettemoorda çıkmakta :) eger para kazanmak istiyosanız hemen stoklamaya başlayın name : Nego class : polysteel copper CR 784 CD 959 DR 652 HR 618 MA 943 OQ 965 SR 766 UT 751 bazaarda rahatlikla tanesi 10cr eder stoklaninca buyuk miktarda satarsaniz 10dan pahali olur ve eger biraz bekletip satarsaniz 1-2 ay kadar sanirim 30-40 cpu eder rahatlikla (tabi bunlar benim tahminim uzun suredir resource alim satimiyla ugrasmiyorum pek) nasıl resource toplarım gibi şeyler içinde odium'un yazdıgı Artisan Rehberini okumanız yeterli[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Oyunda herhangi bir serverda yaada aynı serverda herhangi bir zamanda nego çıktığında hep bu özellikleremi sahip oluo? Bi dokuman hazırlamak istiorum bunlar hakkında ama devamlı değişiyorsada anlamı yok tabii..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Eclipsete çıkmıştı bu başka isimle millet kapış kapış arıyo şuan çıkarabildiğiniz kadar çıkarın hemen satmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar