SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 www.ttnetmuzik.com adresinden ulaşabileceğiniz bedava türkçe parçaları indirebilme olanağı sağlıyan Türk telekomun yeni servisi. Ne düşünüyorsunuz bu servis için. dosyalar wma falan. ipodda dinlenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ipodda dinlenemediği için başaısız buluyorum. Artık mp3 download eden kişilerin çoğunun mp3player'ı olduğunu düşünürsek gayet başarısız buldum. İllegal mp3 indirme oranını düşüremeyecek bir proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 slide menü üstüne pop up reklam, ttnet'e yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aa tasarım rezaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,2984160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mp3 kalitesi nasıl, indirenler varsa GSpot Codec Information yada alternatif bir program ile screenshot gönderse iyi olur. ben adsl şifremi en son modeme yazdım sonra unuttum, 3-5 mp3 içinde telekom ile muhattap olunmaz şimdi. memurlar kaset çalardan riplemiştir o mp3 görünümlü wmv dosyalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yapacağınız işe sokim, dedirten bir çalışma. mp3 çalara atamadıkatan sonra mp3 ü napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 onunda bi çaresi bulunur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar