Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kendim için istiyosam namerdim kuzenin sınavı var pazar günü bikaç sorusu var aynen yazıyorum buraya yardım edin sevaba girin patilerim benim hadin (1 ve 2. soruda boşlugu doldurucaz , propozisyonmu ne koncak oraya) 1-) Wohin geht ihr morgen? cevap: Wir gehen morgen .......... Stadpark 2-)Wo ist dein Vater gewesen? cevap:Mein Vater ist ............... Kirche gewesen 3-)Wo ist Frau Pfeiffer jetzt ? (der Hauptbahnlof) (bu parantess içindeki sey biryer cevapta bu kadın orada dicez ana cümlayi nası kurucaz) cevap:..........................................[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1- nach [ya da başka bir proposition] 92 den beri almancayla işim olmamıştı ama hadi bakalım[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ikincisinde de soru "baban nerede idi" demek kilisedeydi dio araya gene bi proposition gelecek muhtemelen "in" anlamında[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tmmdır arkadaşlar hızır acil edi hanfendi yetişti yardımıma cevapladı cevapları merak eden öğrenmek isteyen olabilir diye cpleyim buraya ve konuyu kapatalım 1) in den (ya da zu den) 2) in der 3) Frau Pfeiffer ist im Hauptbahnhof[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1- zum (zu der/den olamaz çünkü das artikeli) 2-in der 3- Frau Pfeiffer ist auf dem Hauptbahnhof jetzt emin değilim valla 8 yıllık almanca bilgim yalan da çıkabilir 1 dönem ingilizce yüklemesinden sonra :P[signature][hline] [Bu mesaj Cassie tarafından 24 January 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 edi mi döver cassie mi simdi kim en doğruyu sölüyo :) ya neden hep kızlar yabancı dilde iyidir bi allahın kulu türkiş delikanlı cıkmadı :) *!fizbozu gazlar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 edi hakli... Park'in artikeli der'dir "in den" diecen dunya uzerinde nefret ettigim milyar tane seyden biri de almanca'nin prepozisyonlaridir[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tamma yanlış biliomuşum kabul der miş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ortaokulda (8 yıl felan once) almancadan 90 alıyoken bu der die daslar girdi einen meinen falan direk battıydık sınıf olarak ortalama 30 fln olduydu :) irenç ötesi calısırken aglamıştım hehe bu arada eyvallah edicim ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 edi'ye dogru dedim ama zu den'e degil zu her zaman dativ alir aman onu yazma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oke saolasın doggy alamanca lzm olunca danışacak birileri bulduk güzel oldu :) eyvallah[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 vor der kirche in der kirche neben der kirche istedigini yaz vor hb am hauptbahnhof[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bu arda ben bu threadde edıiye ait msglari göremiyorum ? nasil is ?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1. zum 2. in der 3. frau x ist jetzt im hauptbahnhof sonuncusu am da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ohşş! an dem yani.. *utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 im hauptbahnhof gramer olarak dogru ama konusurken am hauptbahnhof dersin(gramer olarakda dogru )[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: GEd, 24 January 2004 03:20 tarihinde demiş ki: bu arda ben bu threadde edıiye ait msglari göremiyorum ? nasil is ? :) ben Dyna ile icq uzerinden iletisiyodum da[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 edi bizim ağır hanım kızımız öyle caktırmadan mesaj atar ldr si var geç saaatlerde ısıklar gidince gelip mesaj atmaya baslıyo , aynı zamanda tasarım harikasıdır , ne okuyosa derece yapıp bitiriyo bütün dilleri biliyo falan :) kısacası şahane programlanmış her eve hatta her öğrenciye lazım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Rammstein - es ist nicht leicht ein gott zu sein.mp3 Rammstein - Das Modell.mp3 birde Wilder Wein?(vahşi şarap mı oluyor?ehe) sözlük yok mu sözlük? *!download linki arar sözlük için..Bulamaz,kafa atar monitöre*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Cevap veriyom: Her havuzun dibi aynı. hahahahah[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 :utaniem: Dyna bey cok tesekkur ederim, beni pek bi abartan tanimlamaniz icin Fizban bey, sizin adiniza da cok sevindim, sorulariniz icin her daim buralardayim, *anne mod on* ama daha iyi olabiridi BA ya da AA mesela :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 halfmumi ben sana istersen rammstein sozlerinin ingilizce cevirilerinin oldugu bi site veriim kurtul sen bu dertten :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 efendim,Doggy yönetir diyerekten siteye yönelirim.. budur olay ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 mat 1 i ben 5 kere aldım ve anca cc geldi fizbancık bi alışta bb getirmiş kapasite meselesi ben 5. denememde anca aldım fizban tek denemede :) hmms neyse sağlşık olsun sindire sindire öğreniyorum ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 :) sen daha iyi notlara layiksin da o yuzden oole dedim ben[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar