varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eskisinden daha zeki ve güzel süper bi kız görenler eski sevgilime benzetmiyor mu tilt oluyorum arkadaş bu gece sürpriz yapıcam ona süper şeyler planlıyorum
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İç savaş mı çıkıcak ne. Ben ekmek alıp geleyim.
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 darkness87 said: urmese göndermeler var(td) bırak eğlensin çocuk.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eğer yazdıklarımı ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz. sevgiler.. edit : gaz verenlere selam olsun
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eğlence tarzınız buysa dicek bişey yok tabi =) edit: amaaan neyse ne.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Theridone said: İç savaş mı çıkıcak ne. Ben ekmek alıp geleyim. yeter artık ya rahat bırakın çocuğu
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çin malı mısınız nesiniz anlamadım ya biri hede diye topc açsın, diğeri gidiyo hödö diye topic açıyo alalaaaa. orcinal olun oluuuum :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Cons said: Theridone said: İç savaş mı çıkıcak ne. Ben ekmek alıp geleyim. yeter artık ya rahat bırakın çocuğu böyle alıntılarla üzerindeki baskıyı ekmeğe kanalize edeceksin di mi. kandıramazsın kimseyi. theridone +1
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Cons said: Theridone said: İç savaş mı çıkıcak ne. Ben ekmek alıp geleyim. yeter artık ya rahat bırakın çocuğu Salak. Özel isimler büyük harfle yazılır. Ben özel biriyim ve baş harfim büyük. E.
kehribar21 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ekmek said: Cons said: Theridone said: İç savaş mı çıkıcak ne. Ben ekmek alıp geleyim. yeter artık ya rahat bırakın çocuğu Salak. Özel isimler büyük harfle yazılır. Ben özel biriyim ve baş harfim büyük. E. aa Ekmek de madalyalanmış :=) e haketmişti çocuk
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ohaaa 2007 kayıtlı madalyalı..kasılmış postlar.P takdir takdir ben yapamadımdı da ona hayıflannıorm
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Post kasmadım valla. %60 ı warcraft bölümünde milletle dalga gecerken atıldı.
Öne çıkan mesajlar