kfg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 simdi biz arkadasla siparis veriyoruz amazon'dan, 5 tane kitap 4 tane de dvd alacagız... toplamda kargo haric 90 pound gibi bir sey tutuyor... kargo da 26 pound... priority express le alcagız... ozel kurye, DHL ile... dogal olarak 100 euroyu gectik bayagı... ama nette bir yerlerde, ozel kurye ile 200 euro'ya kadar takılmıyor gumrukte gibi bir seyler okudum... ayrıca gift yazdırılınca 300 euro'ya kadar takılmıyormus bazılarına gore de... buradan da bilgi almak istedim... gumruge takılır mı ? takılmaması icin ne yapmak gerekir ? gift yazdıralım mı =) ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kargo ile ilgili gümrük mevzuatı. yaw şu konuları bi toparlayın, bilenler cevap yazsın. sonra hepsini toplayıp yeni bir başlıkta sticky yapıcam valla.. kargo gümrük olayı başlığı
kfg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 belirli seylerde, yani www.amazon.co.uk'den alıyoruz... oyun falan gordermiyor ama kitap ve dvd gonderiyor...
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 DHL hallediyor onu hic kafani takma takilsa biel bi sekilde cikartiyor onlar gumruklerde seni surundurmuyorlar genelde
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yanlış bilgilendirme olmasın ama benim bildiğim sadece değerine bakıyorlar yani üzerindeki faturada fiyatı 90 avro kargo 30 avro toplam 120 avro fln yazar bizimkiler de fiyata bakar sanırım ama emin değilim öyle duymuştum
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Şimdiye kadar amazondan 25-30 kere sipariş vermişimdir, bir kere bile gümrüğe takılmadı ve sipariş hızı çok iyi, sorun olmaz merak etmeyin.
Öne çıkan mesajlar