Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 uyanık varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 beeeeeeeeeeeeennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hadi canım demen lazım. hauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 niye diyim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahah oraya yazabiliosam elbetteki uyanıgımdır mantıgından yola cıkarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 haaaaaaaa ama bişey yazmadan uyanık olduğunu bilememki. mecburi bişey yane. "ben" yerine daha sofistike bişey yazmak daha mantıklı olur demeye getiriyosan (ki sanırım gerçek amacın buydu) şimdi de yazabilirsin. hele ben bi insana "hadi canım" demem diyemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bende yatıveriyorum ii geceelr :D kalkanlara da gunaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iyi geceler. ben ayakta uyuyo gibi bişeyim. uyumak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 DİPDİRİYİM! CAPACANLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben soru çözüyorum hala bi bardak kahve neler kadir tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 öeh. össye hazırlanıyorum sözde hemde 2.kez 2haftardır soru çözmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Öss? THIS IS FACULTY OF SCIENCEEES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 oh ardeth var bilim insanı abduct etcem bu sabah. naber ardethcim *makas alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 biliooom bilioooomm.. kendi dururmumu söledim dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 editledi gördüm dostum ahah yazıyodu sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet sonradan farktım ki komik diil üzücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 nassı yaa böle bi hata verdi arkadaş Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu yüzden mesajınız engellendi. Eğer mesajınız bir spam değilse bunun için özür dileriz. Eğer mesajınızın bloklanması ile ilgili halen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Not: Eğer tarayıcınızda JavaScript özelliğini iptal ettiyseniz ya da tarayıcınız JavaScript desteklemiyor ise sebep bu olabilir. Bazı anti-spam koruması gerekçeleri JavaScript ile alakalıdır. ilk defa karşılaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bana bol oluyoduda bayadır görmemiştim büyük geçmiş olsun :( ardethcim bi saniye bakarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ezan okunuo yatma vakti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hips dont lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Wordde enter a asagiya direk numarali atiyor yaziyi ben istemiyorum boyle olmasini. Yetemedim ya, word kullanamiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 maddeliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet :/ bi de geri al neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ctrl Z yukarıda bi maddeleme işareti gösteren buton var onu kaldırmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 numaralandirma yaziyomus yukarda essek gibi goremedim ehe tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar