Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 anne 4 yavru.

Killer

Öne çıkan mesajlar

fasebuktan şöyle bi mesaj geldi yardımcı olabilen çıkar dedim.

Ocak 2008.

Bir arkadaşımızdan İBB Hasdal barınağında (ölüm kampı) çok kötü durumda bir anne Collie ve dört yavrusu olduğu haberini aldık. Dişi Collie 8 yaşında. Gerizekalının biri köpeğinin "hayatın mucizesini" yaşamasını görmek istemiş ve zavallıyı, bu mucizeyi kendi başına yaşamayı sürdürsün diye, yavrularıyla beraber sokağa atmış.

Bir an bunları SHKD barınağına alamayacağımı, barınakta bebeklerin çok kısa sürede gençlik hastalığından öleceklerini, üzgün olduğumu söylemek istedim ama sonra kıyamadım, gidip anne ve dört yavruyu bulundukları yerden kurtardım.

Şimdi veterinerimin kliniğinde uyuyorlar. Muayeneleri ve ilk bakımları yapıldı. Annenin üreme organlarındaki iltihaplanma nedeniyle ameliyat edilmesi gerekiyor.

İnsanların köpeklerini saçma sapan ahlaki gerekçelerle kısırlaştırmayı reddetmeleri neticesinde yaşadığımız şeyler bunlar. Köpekleri canlı ve duyarlı yaratıklar olarak değil de statü sembolü olarak görmenin bir sonucu. Köpeğin eskidiğinde at, yerine yenisini al.

İçler acısı.

Anne ve yavrular kendilerine birer yuva bulunana kadar klinikte kalacaklar.

Yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen bağlantıya geçmekte tereddüt etmeyin.

[email protected]

http://www.facebook.com/album.php?aid=23407&l=b6327&id=774064111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...