Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'de Olası Gamespot Haberleri

synorin

Öne çıkan mesajlar

hakkaten ilginc bi karşilaştirma olmuş :P. mass effect sims i falan gectim ayni dönem cikan assasin's creed, uncharted, kane % lynch kadar bile satmadi. bu oyunu alan herkesin fan i oldugunu kabul etsek bile (ki değiller emin ol, karşilaştirmak yanliştan ziyade komik :P) bu 300k civari insan eder. mgs nes le başlayan bi seri. catcut oyun cikaran bi markada değil sonic gibi, mario gibi. 3-5 senede bi cikip ortaliği yardirip geri kaybolan bi seri. amerikalisida, japonu da, avrupalisi da hastasi serinin. hele ki mgs 4 serinin son oyunu da olacak ki ilk hafta 1milyon üstü satiş bekliyorum ben sahsen (worldwide release). uzun vadedeki satişlari ve bu sürede oyunun sattiracaği konsol sayisini düşününce ps3 ün şahlanacağını söylemek yanliş olmaz.

aynı şey ff icinde gecerli. her ne kadar ben beğenmesemde en az mgs kadar (hatta belki de daha cok) fanatiğe sahip bi seri. onun release tarihi biraz daha sonra olmasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

@bone
vala mgs>all bunu demeden geçemicem

ps3ün kurtularılmaya ihtiyacı varmı o da tartışılır, 360ın 2senede sattığının nerdeyse yarısını 1senede satmış.

bu arada home dediğin achivements+secondlife-sims tarzı birşey. casual adamın 400dolar harcamasının bir anlamı yok home için. ordaki asıl amaç arkadaşının vs progressini görme, bir nevi xboxlive yapma.

Bone said:

eğer ps3, sega saturn'ün düştüğü hataya düşüp onun gibi başarısız bir konsol olmak istemiyorsa, ps3 exclusive only'den çıkıp, biraz daha pc ve wii oyuncularına hitap eden oyunları da çıkarması lazım.

vala burda ne demek istemişsin anlamadım, exclusive only'den çıkmak falan ilginç terimler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kıyamet teorisi üretmeye gerek de yok aslında...
ps3 az sattı ...neden oyunları çıkmadı
oyunları çıkınca ne olacak
çok satacak?evet doğru:D
ha bak ben hala ps3 almadım bekliorm zaten seneye de öss senem
beklicem 2009 haziranında bakalım bu forumda xbox 360'ın adını bile duyabilecek misiniz?
killzone 2-haze-mgs4-little big planet ve evet 2009'un yıldızı gow 3(buna kimse dayanamaz:D)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw gamespot ne kadar taraflı o konuda ciddi bir fikrim yok ama benim kafamı karıştıran infosunda 1080p yazan oyunların screenshotlarını niye 720p koyuyor bu adamlar siteye ?!!! 1280 / 720 cozunurlukle 1920/1080 arasındaki fark abartıdır çünkü AA olmasada olur dersiniz 1080p ye geçince :)
orn : ut3/nba08 ilk aklım gelenler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...