Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü İki Fotoğraf

Qui

Öne çıkan mesajlar

Bu birinci:

Camera: Canon EOS-300D Rebel
Aperture: f11
ISO: 800
Shutter: 1.6

Bu da ikinci:

Camera: Canon EOS-10D
Aperture: f4
ISO: 400
Shutter: 1/60 sec

Üçüncülük alan o kadar güzel değildi beğenmedim. Yarışmayı yapan yer: dpchanllenge[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

[Bu mesaj Qui tarafından 13 January 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nebiliyim. ödüllü fotoğraf filan diyince ben de bi beklentilere filan girdim yani. fotoğraf teknik olarak kusursuz olsa bile konu beni cezbetmeyince olmuyo. muhtemelen ondandır. zevk meselesi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

O su fırlatma resmine benzer bir resmi bir kızla çekmeye çalışmıştım bi gölde. Ama benim çektiğimde saçlarını sudan çıkarırkenki haliydi. Makina Kodak CX4300. Butona bastıktan sonra fotoğrafı çekmesi nerdeyse 0,5sn fln. İstediğim pozu yakalamak için aynı hareketi 20den fazla yaptırmak zorunda kalmıştım Raquel'e, cinayet çıkıcaktı :P İsterseniz koyiim buraya..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
benim canonda böle çekermi ya
direk özendim gidip yenisi ile değiştiricem en kısa zamanda
zaten suan amatör olarak fotografcılık yapıyorum daha kaliteli bi makine ile ck hoş pozlar yakalayabilirim
a200 var suan bende[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten dijital kamera cikti fotografciligin ta bi tadi tuzu kalmadi cektigin an goruyosun resmi.. nerde o gidersin sahil kiyisina koyarsin trioud gun batimi cekersin eve gelir hay allah kotu cikmis soyle yapsaydim

simdi koy
cek
koy cek
zaten herseyi ayarliyo dslr makinalar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...