Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bu birinci: Camera: Canon EOS-300D Rebel Aperture: f11 ISO: 800 Shutter: 1.6Bu da ikinci: Camera: Canon EOS-10D Location: Lake Zurich, Illinois Aperture: f4 ISO: 400 Shutter: 1/60 sec Üçüncülük alan o kadar güzel değildi beğenmedim. Yarışmayı yapan yer: dpchanllenge[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected][Bu mesaj Qui tarafından 13 January 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 birinci güzelmiş, beğendim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 aman be çok yalan geldiler bana yani.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Fikir çok güzel. Ama ISO 800'de nasıl o kadar karanlık görünüyor yine onu anlamadım. Yada benim çektiğim ISO 400'lere nur doğuyor.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Nası yalan ya?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nebiliyim. ödüllü fotoğraf filan diyince ben de bi beklentilere filan girdim yani. fotoğraf teknik olarak kusursuz olsa bile konu beni cezbetmeyince olmuyo. muhtemelen ondandır. zevk meselesi.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ha.. Bende "bunlar edit bee" şeklinde bi çıkış yapıcaksın sandım yalan diince. Atıl kurt pozisyonu almıştım :))[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sakin ol kurt :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 neden ya bilardo zevklidir ;) zaten internet üzerinden bir sitenin yaptığı bir yarışma sanırım, ne kadar güzel konsept beklenir bilemeyeceğim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Tamamen amatör bir yarışma :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 o kadar siyah olması garip geldi bana. oynanmış olabilir üstünde yani. kızın kulagı cok büyük[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 aperture nedir biri bi aciklayabilir mi zahmet olmazssa?[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bırıncısı guzelmıs.. ama nasıl oyle cekılmıs cok ıyı salıseleme zamanı gerek enstantane ayarı falan otomatık bırde manual makınada denemelerını onerırım[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 O su fırlatma resmine benzer bir resmi bir kızla çekmeye çalışmıştım bi gölde. Ama benim çektiğimde saçlarını sudan çıkarırkenki haliydi. Makina Kodak CX4300. Butona bastıktan sonra fotoğrafı çekmesi nerdeyse 0,5sn fln. İstediğim pozu yakalamak için aynı hareketi 20den fazla yaptırmak zorunda kalmıştım Raquel'e, cinayet çıkıcaktı :P İsterseniz koyiim buraya..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 koy da raquel i görelim *!ayıdır*[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Bence de ne ödülü bu .. Herhalde yarışma semt arasında yapılmış..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: RogueNoir, 13 January 2004 19:39 tarihinde demiş ki: koy da raquel i görelim *!ayıdır* :) :D[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 benim canonda böle çekermi ya direk özendim gidip yenisi ile değiştiricem en kısa zamanda zaten suan amatör olarak fotografcılık yapıyorum daha kaliteli bi makine ile ck hoş pozlar yakalayabilirim a200 var suan bende[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ikinci hoş[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hakkaten dijital kamera cikti fotografciligin ta bi tadi tuzu kalmadi cektigin an goruyosun resmi.. nerde o gidersin sahil kiyisina koyarsin trioud gun batimi cekersin eve gelir hay allah kotu cikmis soyle yapsaydim simdi koy cek koy cek zaten herseyi ayarliyo dslr makinalar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar