Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 cali$an Larry 7 CDsi ariyorum.

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende seri halınde var larry ler 9 mılyona verıyorum ıstanbuldayım :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Mesaj tarihi:
o oyunu da ezberlemiştim be ama cd'sini verdim birine gitti abi bursayada gönderin bi tane :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
oha cemre gormiyeli ne kadar azmi$in sen :) kumarla kari soyacan ha ahahahaha. sen alda bende haci cekem senden :p $aka maka gral oyundu kariyi soyamadigimda ne kufur ederdim :)[signature][hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
Oyunun orasında hata vardı oyun dergisinde okumuştum önce şunu tıkla sonra bunu diyodu hep aynısını yap karı çırçıplak kalıyordu.
Benim favorim lambayla domuzun üzerinden söktüğün ısı veren ampulu değiştirmekti sonra playmatelere benzeyen hatunların soyunması hehehe anime manyağımısın demeyin alakası yok.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...