cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Evet arkada$lar elinde olan varsa nekadar istedigini söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bende var.istersen sana 10 milyona çeker adresine yollarım:).[hline]Helor The High Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 %100 cali$iyor olmali , istanbuldaysan elden ali$-veri$'i yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: cmrownz, 26 December 2003 01:31 tarihinde demiş ki: Evet arkada$lar elinde olan varsa nekadar istedigini söylesin. co$tunmu oLM :)[hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Dw-Stronglife Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bende seri halınde var larry ler 9 mılyona verıyorum ıstanbuldayım :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benimki 90% çalışıyor... 10% ununu ben çalışırım ama istiyosan[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 o oyunu da ezberlemiştim be ama cd'sini verdim birine gitti abi bursayada gönderin bi tane :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 oha cemre gormiyeli ne kadar azmi$in sen :) kumarla kari soyacan ha ahahahaha. sen alda bende haci cekem senden :p $aka maka gral oyundu kariyi soyamadigimda ne kufur ederdim :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Oyunun orasında hata vardı oyun dergisinde okumuştum önce şunu tıkla sonra bunu diyodu hep aynısını yap karı çırçıplak kalıyordu. Benim favorim lambayla domuzun üzerinden söktüğün ısı veren ampulu değiştirmekti sonra playmatelere benzeyen hatunların soyunması hehehe anime manyağımısın demeyin alakası yok.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar