Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar Orjınal Norton satın alsam Trojan dan krutulur muyum?

casher

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben yaznaları okudum bısuru vırus progrmaı actım bu bılgısayarıma gıren adamdan kurtulamıorum karar verdım ve sıparısı ettım yrn laıorum Orjınal Norton Antı Vırus Orjınal ktuuda bunun sayesınde bu adamı engelleyebılır mıyım? ii haberle beklıorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 21 January 2004 11:22 tarihinde demiş ki:
o parayı bana verseydin ben seni korurdum bifiil

:) eheh verdim gitti ben bi seyin kusursuz calısmasını isterim genelde okdr para verdigim bilgisayara birinin giripte tum internet uzerindeki sifrelerimi fln izlemesine dayanamam :) sanırım bu program sayesinde isallah yeterince korunucam artık umuorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 21 January 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
Yuh ya. formatla abi. ne noprtonmorton dfadsa onlar neymiş. yada en güzeli ayda bir kere formatla yada fdisk yap.

Ctl Task adında bı dosya her bıolgısayarımı acısımda calısıor Wındows Xp de bu nedır bılıo musunuz ? res atıorum bı msn acılıor baslangıcta onuda kapatıorum bı tek bole ag baglantısı acık Ctrl+Alt+delete yaptıgımda orda calısan dosyalarda CtlTask dıe bı dostya oluor bu virüs fln olmasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

olmasi zor bir ihtimal ama allah versin adamlar systray die virüs bile yapmishlar ctrl+alt+del yapiorsunuz bi bakiorsunuz 2 tane :)
orginal neden aliorsun ben onu anlayamadim.
Her Türk gencinin yapacagi gibi cek internetten crackle geç :)[signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
[b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b]
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Osiris_Quidam, 22 January 2004 08:08 tarihinde demiş ki:
olmasi zor bir ihtimal ama allah versin adamlar systray die virüs bile yapmishlar ctrl+alt+del yapiorsunuz bi bakiorsunuz 2 tane :)
orginal neden aliorsun ben onu anlayamadim.
Her Türk gencinin yapacagi gibi cek internetten crackle geç :)

Yok Garanti isi Severim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
casher, 21 January 2004 11:11 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ben yaznaları okudum bısuru vırus progrmaı actım bu bılgısayarıma gıren adamdan kurtulamıorum karar verdım ve sıparısı ettım yrn laıorum Orjınal Norton Antı Vırus Orjınal ktuuda bunun sayesınde bu adamı engelleyebılır mıyım? ii haberle beklıorum :)

Manyakmin hoca hic software'e para verilirmi ? Gunahtir valla git crackini serialini bul kacak kullan :d[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle
Lord GNR's Homepage

Lost Roses UO
Sosyal ağlarda paylaş

f-prot kraldı da f-prot falan kalmadı artık mcafee de kraldı ama oda unutuldu norton piyasada en çok adı geçen ama 5 para etmez ne firewall'ı iyi çalışır nede av'si nortona para verme crackle gitsin zaten orjinal alsan ne değişir program aynı kutulu olunca trojana veya virüslere karşı daha duyarlı olmuyor.hatta nortonun cracklenecek bi şeyi de yok ki kuruyosun ne şifre soruyor ne başka bişey sen install'ı bul yeter.
Yukarda ki yazılar biraz saçma geldi ayda bir formatla falan 3 tane trojan için bilgisayar formatlanmaz zaten format çözüm değildir adam bilfiil saldırı yaparsa çek fişi gitsin.
Sizin dediğinize göre bankaya para koyuyorsun güvenlik koymak yerine kapıya ayda bir paraları yakıyorsun ve kimse paralarına ulaşamıyor.
Panda için iyi diyorlar firewall'ını biraz inceledim networkden paylaşımda olan dosyalara bile girildiğinde hemen haber veriyor iletişimi kesebiliyorsun gayet güzel duruyor ama profesyonel bir saldırı denemedik o zaman neler yapacağı konusunda fikrim yok ama nortonu tokatlayacağı kesin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...