Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uc ye 3 paladin 1 warlock sızıp 10-15 kişi çektiğimiz bi olay vardı ama ssini bulamadım henüz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Profiterol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 işte dunemaulda anca 21 kişi felan olucakki öyle yenicez allyları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hajnal first nef kill; neferainı BL'de gavurlarla kesmeye cok yaklasmısken dagılmıstık, bizde Türkleri toparlayıp Dunemaul'da kesmistik. Herneyse 1-2 hafta urastık kestık, raid lead bende ama loot masterda bug oldu ve neferian rolla döktü bütün itemları. herkes passlasın diye bagırıyorum ventten, bizim 'officer' shamanlardan biri ben officerım diye NEED cakıyor Mish'undare'ye ( http://www.wowhead.com/?item=19375 ) , neymis gme ben officerım baskası kapmasın dıye ben aldım diyecekmis. gmler vermemisti. Allahtan digerlerini dogru adamlar rollemıstıde almıstı.. Orgrimarda gelen gecen bizim Mishundareli shamanı gordukce abı siz nasıl bi guildsınız, item bok herhalde, shamanda mishunda wtf fln yapıyordu hatta first kill videoda editlemistim o bölümü ikinci killden bölümle birlestirmistim; [video]http://vimeo.com/1239228?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 AHAHAH :D sizin hunterlarda thunderfury de vardır :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pre TBC resimleri evde, laptoptaki anılardan bir derleme :D Arazzius The Cruel vs Drakkahn The Punisher! Fight! Bladefist Bay'de Titanic özlemi Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Delirten MS değerleri: (Aynı gün içinde alınmışlardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ve en önemli parçalardan biri lvl 70 Paladin Ölümmeleği: Enchantersız alt karakterin bankası: (sonradan enchant kastım ama :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Orc Male Rogue açan zihniyeti kınıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Orc Rogue ftw! :D Stealth durumda omuz genişliğinen kapılardan geçmek zor ama 4t helm ile görünen ifadesi çok hastalıklı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @huun second grubashi empire defias brotherhood dan deel mi. o server daki tipler sağlamdı diğer serverlara nazaran. millet mesela arathi basin'da serverdaşının olduğu base e gidip canla başla korumaya çalışıyordu filan. ah ulan account u açasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 resim koyarken canım cıktı ama sanırım becerdim :P efsane ss dir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyi de birşey okunmuyor yahu o ss'den. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dur dur halledecem :P heh yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 okunuyo ya. acildiktan sonra bi kere daha tikla resme orjinal boyuta getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bubble yönetir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Luinir said: wtb polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aahahhahahahahahaha offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 harbi zhuauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abov. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Beta PvP 6 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/piyotrowned.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eve gidince ben de koyiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 off offf benim için en anlamlı ss lerden biri daha :P off off ne günlerdi ya :S simdi mumla araniyor valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Perdi blade var orda. gife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar