Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bone said: lol adam might & magic gibi demiş, oturmuşsunuz anachronox, planescape felan sayıyorsunuz. might & magic gibi dediği şu tarz oyunlar: eye of the beholder 1-2-3, wizards & warriors, lands of lore 1-2-3 bir de araya Stonekeep, Morrowind ve Daggerfall sıkıştırmak istiyorum. nileppezdel said: Eski yeni çok fark etmez, güzel bir rpg oyunu istiyorum. Role playing öğelerinin ağırlıklı olması tercihim. BG2 ve Fallout2 oynadım, Arcanum indirdim çalışmadı :( Bunların dışında oyun önerebilirseniz sevinirim. RP'm geldi de :) Çünkü arada başka insanlar da tavsiye istiyor.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Monthius said: Menzoberranzan da Drizzt'i yönetmiyoruz ama oyunun birkaç yerinde karşılaşıyorduk sanırım. Bende vardı bir ara, ama sonra tekrar bulmak istediğimde bulamadım bir türlü, download linki bilen varsa da atarsa süper olabilir. :P Download link'i buldum ama üyelikli torrent sitesinde üye limiti'de dolu sık sık denerse uye olmayı olursun ama www.underground-gamer.com aklınızın alamıyacağı kadar oyun arşivi var. 1980 yılının oyun arşivini bile bulabiliyorsun.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lands of lore 3 ü orijinal almıştım, tam bi rezaletti oynancak gibi değil.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :) Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok eski ama güzel bir oyun anvilwar zamanında baya bir oynamıştım, hatta Dungeonmaster var pc tarihin temel taşlarındandır.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arcane said: Ardeth said: Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :) Hayrına iki üç kuruş atın modeli heh
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Valla Arcane ben Menzoberranzan'ı çektim 400 küsür mb boyutu .Oynanmıyacak kadar eski değil oyun.O atmosferi yaşatsın yeter zaten . Manual'i fln da var ordan bakarak takılmadan ilerlerim :) . Dosbox i bi çözebilirsem oynuyucam.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arcane said: Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası. Shadowcaster unutmamak lazım :>
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Summoner 2 vardı. 3 kere bitirdim, her seferinde bir öncekinden daha çok keyif almıştım. Günümüzde belki grafikler falan çok zayıf gelebilir ama, konu, oynanış, real time-turn based geçişleri MUHTEŞEMDİR. hak ettiği ilgiyi görememiş yegane oyundur bence summoner2.
Öne çıkan mesajlar