Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might&Magic Tarzı RPG'ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:
lol adam might & magic gibi demiş,
oturmuşsunuz anachronox, planescape felan sayıyorsunuz.

might & magic gibi dediği şu tarz oyunlar:
eye of the beholder 1-2-3, wizards & warriors, lands of lore 1-2-3
bir de araya Stonekeep, Morrowind ve Daggerfall sıkıştırmak istiyorum.

nileppezdel said:
Eski yeni çok fark etmez, güzel bir rpg oyunu istiyorum. Role playing öğelerinin ağırlıklı olması tercihim.

BG2 ve Fallout2 oynadım, Arcanum indirdim çalışmadı :(

Bunların dışında oyun önerebilirseniz sevinirim. RP'm geldi de :)

Çünkü arada başka insanlar da tavsiye istiyor.
Mesaj tarihi:
Monthius said:
Menzoberranzan da Drizzt'i yönetmiyoruz ama oyunun birkaç yerinde karşılaşıyorduk sanırım. Bende vardı bir ara, ama sonra tekrar bulmak istediğimde bulamadım bir türlü, download linki bilen varsa da atarsa süper olabilir. :P

Download link'i buldum ama üyelikli torrent sitesinde üye limiti'de dolu sık sık denerse uye olmayı olursun ama
www.underground-gamer.com aklınızın alamıyacağı kadar oyun arşivi var. 1980 yılının oyun arşivini bile bulabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben

Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :)

Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası.
Mesaj tarihi:
arcane said:
Ardeth said:
Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben

Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :)

Hayrına iki üç kuruş atın modeli heh
Mesaj tarihi:
Valla Arcane ben Menzoberranzan'ı çektim 400 küsür mb boyutu .Oynanmıyacak kadar eski değil oyun.O atmosferi yaşatsın yeter zaten . Manual'i fln da var ordan bakarak takılmadan ilerlerim :) . Dosbox i bi çözebilirsem oynuyucam.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası.

Shadowcaster unutmamak lazım :>
Mesaj tarihi:
Summoner 2 vardı. 3 kere bitirdim, her seferinde bir öncekinden daha çok keyif almıştım.

Günümüzde belki grafikler falan çok zayıf gelebilir ama, konu, oynanış, real time-turn based geçişleri MUHTEŞEMDİR.

hak ettiği ilgiyi görememiş yegane oyundur bence summoner2.
  • Yeni Oluştur...