Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bone said: lol adam might & magic gibi demiş, oturmuşsunuz anachronox, planescape felan sayıyorsunuz. might & magic gibi dediği şu tarz oyunlar: eye of the beholder 1-2-3, wizards & warriors, lands of lore 1-2-3 bir de araya Stonekeep, Morrowind ve Daggerfall sıkıştırmak istiyorum. nileppezdel said: Eski yeni çok fark etmez, güzel bir rpg oyunu istiyorum. Role playing öğelerinin ağırlıklı olması tercihim. BG2 ve Fallout2 oynadım, Arcanum indirdim çalışmadı :( Bunların dışında oyun önerebilirseniz sevinirim. RP'm geldi de :) Çünkü arada başka insanlar da tavsiye istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Monthius said: Menzoberranzan da Drizzt'i yönetmiyoruz ama oyunun birkaç yerinde karşılaşıyorduk sanırım. Bende vardı bir ara, ama sonra tekrar bulmak istediğimde bulamadım bir türlü, download linki bilen varsa da atarsa süper olabilir. :P Download link'i buldum ama üyelikli torrent sitesinde üye limiti'de dolu sık sık denerse uye olmayı olursun ama www.underground-gamer.com aklınızın alamıyacağı kadar oyun arşivi var. 1980 yılının oyun arşivini bile bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lands of lore 3 ü orijinal almıştım, tam bi rezaletti oynancak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :) Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok eski ama güzel bir oyun anvilwar zamanında baya bir oynamıştım, hatta Dungeonmaster var pc tarihin temel taşlarındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arcane said: Ardeth said: Menzoberranzan bedava değil diye biliyorum ben Doğru biliyorsun hatta ben şimdi araştırdım, 3 dolara satıyorlar :) Hayrına iki üç kuruş atın modeli heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Valla Arcane ben Menzoberranzan'ı çektim 400 küsür mb boyutu .Oynanmıyacak kadar eski değil oyun.O atmosferi yaşatsın yeter zaten . Manual'i fln da var ordan bakarak takılmadan ilerlerim :) . Dosbox i bi çözebilirsem oynuyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arcane said: Ultima Underground falan tonla oyun vardı bu tarz şimdi düşündükçe aklıma geliyorlar ama açıkçası bunlar bu devirde hem göz bozar hem de oynanabilirliğe isyanı basmanız olası. Shadowcaster unutmamak lazım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Summoner 2 vardı. 3 kere bitirdim, her seferinde bir öncekinden daha çok keyif almıştım. Günümüzde belki grafikler falan çok zayıf gelebilir ama, konu, oynanış, real time-turn based geçişleri MUHTEŞEMDİR. hak ettiği ilgiyi görememiş yegane oyundur bence summoner2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar